reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nie jest za dobrze. Albo ciąża jest młodsza niż myślę albo zarodek przestał się rozwijać. Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. I jeżeli nie będzie dobrze widać zarodka to wiadomo co będzie musiało się stać[emoji54][emoji54][emoji54]
Ciąża młoda jeszcze pewnie jest będzie dobrze, trzymam kciuki za was :-*

U mnie dziś na obiad pierogi że sklepu. jestem za leniwa ostatnio.
1492087228-aaaaaa.jpeg

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
1492090775-aaaaaa.jpeg
u mnie chilli con carne no ale je mąż bo mnie muli i jem chleb z masłem i popijam sokiem imbirowym

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta postaraj się stresowac najmniej jak mozesz!Jest zarodeczek a to juz cos!Nie rozumiem co znaczy ze slabo go widac?Gosciu ma slaby sprzet czy co?

Eklerka, iwilleatyou przywołuje Was do porządku Dziewczyny[emoji38]Proszę o nie wrzucanie zdjec jedzenia do 2 trymestru bo na prawde rzygne zaraz.Z gory bardzo dziekuje:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki
Dziś byłam na becie i według tego to 5 tydzień na 19 idę do lekarza wcisnęłam się aby nie czekać po świętach muszę jak najszybciej uciekać na l4 bo kobiety w ciąży u mnie zakładzie pracować nie mogą.
Co do mdłości to mi przeszło po skórce od chleba, ale jak poszłam dziś z mamą na rynek i poczułam kapustę to nie mogłam wytrzymać tego zapachu odrzucało mnie na bok.

U mnie wiedza tylko mąż dzieci i mama ( jak sie moja mama o tym dowiedziała to już swoja litanie zrobiła)

reklama
Aneta postaraj się stresowac najmniej jak mozesz!Jest zarodeczek a to juz cos!Nie rozumiem co znaczy ze slabo go widac?Gosciu ma slaby sprzet czy co?

Eklerka, iwilleatyou przywołuje Was do porządku Dziewczyny[emoji38]Proszę o nie wrzucanie zdjec jedzenia do 2 trymestru bo na prawde rzygne zaraz.Z gory bardzo dziekuje:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Haha czuję się przywołana do porządku :D mnie też tak męczy dlatego chleb to mój przyjaciel [emoji14]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry