reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

A mówił coś ile mierzy maluszek?? Trzymam kciuki by było wszytko dobrze tak jak i u mnie. !!! Ciąża może być faktycznie młodsza. Którego masz wizytę. ?

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
Ma 2mm i jest bardzo słabo widoczny. Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. Jeżeli coś by się działo to mam zaraz do niego dzwonić
Dziewczyny! Trzymam kciuki za cudowne wieści z dzisiejszych wizyt. Na pewno będzie super.

@eklerkaa też bym wybrała późniejszy termin. Lepiej zobaczyć już zarodek i we serduszko, niż tylko pęcherzyk, a zazwyczaj tylko to jest widoczne na tak wczesnym etapie. Ale wiadomo, ciężko wytrzymać ;)

reklama
Nie jest za dobrze. Albo ciąża jest młodsza niż myślę albo zarodek przestał się rozwijać. Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. I jeżeli nie będzie dobrze widać zarodka to wiadomo co będzie musiało się stać[emoji54][emoji54][emoji54]
Na razie się nie martw, chociaz to nie latwe. Poczekamy do wizyty i zobaczymy co będzie. Trzymam kciuki.

U mnie czym bliżej do wizyty ,tym bardziej się boję co wyjdzie. Ostatnim razem w 6t4d nic nie było w macicy,nawet pęcherzyka i było podejrzenie pozamacicznej. To było w listopadzie. Boje się powtórki,a do tego coś mało objawów mam. Schizuje.

U mnie dziś na obiad pierogi że sklepu. jestem za leniwa ostatnio.
1492087228-aaaaaa.jpeg

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png

reklama
Do góry