M@gda
Moderatorka
Czekamy, czekamyAnkuś odezwij się do nas, martwimy się !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy, czekamyAnkuś odezwij się do nas, martwimy się !!!!
Haha, no weeeeź. ja mam 174 cm i ważyłam się przedwczoraj u gina i ważę 61 kg. Za dobrych czasów ważyłam 56Jakie leżąc ma się dołek?? DOłek to ja maiłam 12 lat (i 12 kilo) temu.
To ja mam 167cm i teraz wazę ok 60. Ale z 5 kilo zebrałam przy stymulacji (przy której dodatkowo miałam doła), Ale większość w brzuch mi poszło.Haha, no weeeeź. ja mam 174 cm i ważyłam się przedwczoraj u gina i ważę 61 kg. Za dobrych czasów ważyłam 56
Nie jest za dobrze. Albo ciąża jest młodsza niż myślę albo zarodek przestał się rozwijać. Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. I jeżeli nie będzie dobrze widać zarodka to wiadomo co będzie musiało się stać[emoji54][emoji54][emoji54]
No co Ty opowiadasz? na pewno Maluszek jest po prostu młodszy. A jaka jest różnica w Twoich obliczeniach i usg?Nie jest za dobrze. Albo ciąża jest młodsza niż myślę albo zarodek przestał się rozwijać. Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. I jeżeli nie będzie dobrze widać zarodka to wiadomo co będzie musiało się stać[emoji54][emoji54][emoji54]
Był jeden dominujący i dwa mniejsze. Lekarz też tak sadzi. Płód jest bardzo malutki i słabo widoczny. Wyniki krwi w normie.Pewnie młody jest młodszy. Miałaś stymulację. Ile tych jajek tam naprodukowałaś? Nie wszystkie równo rosną i nie wszytskie na raz pękają nawet po zastrzyku.
Więc spokojnie, pewnie dzieciątko masz z któregoś który pękł ciut później.Był jeden dominujący i dwa mniejsze. Lekarz też tak sadzi. Płód jest bardzo malutki i słabo widoczny. Wyniki krwi w normie.
A mówił coś ile mierzy maluszek?? Trzymam kciuki by było wszytko dobrze tak jak i u mnie. !!! Ciąża może być faktycznie młodsza. Którego masz wizytę. ?Nie jest za dobrze. Albo ciąża jest młodsza niż myślę albo zarodek przestał się rozwijać. Za tydzień w piątek mam kolejną wizytę. I jeżeli nie będzie dobrze widać zarodka to wiadomo co będzie musiało się stać[emoji54][emoji54][emoji54]