Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, niecierpliwie się jakby to dotyczyło bezpośrednio mnieJeszcze 2
A Ankuś coś się nie odzywa. Ja też za każdym razem jak dziewczyny miały wizyty to siedziałam jak na szpilkach i czekałam co napiszą [emoji6][emoji6][emoji6]Kurcze, niecierpliwie się jakby to dotyczyło bezpośrednio mnie
LOL, ale ...Byłam odebrać wyniki i okazało się, że zgubili gdzieś moje próbki, także nic nie wiem Mają dzwonić i wyjaśniać. Zła jestem, bo chcialam mieć te wyniki na wizyte u ginekologa. Czekam pod gabinetem.
Jakie leżąc ma się dołek?? DOłek to ja maiłam 12 lat (i 12 kilo) temu.Ja na razie to w każdej pozycji, nawet na brzuchu. Macica jeszcze jest taka malutka, że mi nie wadzi zupełnie także korzystam. AAAAA! Wczoraj leżałam na plecach i tak sobie zerknęłam tu miedzy biodrami gdzie zawsze leżąc na plecach ma się dołek... już go nie ma Mam skórę uniesioną na równi z biodrami Rośnie Kruszyna <3
Ankuś odezwij się do nas, martwimy się !!!!LOL, ale ...
I jak tu później ufać takiemu laboratorium??
O to fajnie masz. Ja od dwóch tygodni na zwolnieniu już jestem. Ale na szczęście znalazłam sobie zadanie w domu. Szydełkuję. Bo teściowa chciała taką dużą trójkątna chustę więc się za nią w końcu wzięłam