reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Czekamy na wieści. ja dziś mam mega mało pracy więc cały czas śledzę, która z Was co napisała, hehe. W dodatku szef zrobił miłą niespodziankę i zamiast o 17 kończę dziś o 14 :) jutro tak samo :)
Zazdroszczę :) ja siedzę do 16 ale jutro mam wolne [emoji38] ja nie mogę spać na brzuchu bo mnie cycki bolą [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

reklama
A mnie właśnie praktycznie nie bolą i nawet nie powiększyły się za bardzo... trochę mnie to niepokoi, ale trzymam się tezy że " każda ciąża jest inna";)
Na to nie ma reguły. W pierwszej ciąży miałam mega bimbaly bo rosły praktycznie o 1 cm w obwodzie na tydzień a w drugiej ciąży też miałam ogromne ale już nie tak . I w 2 tak mocno mnie nie bolały.
Ciekawa jestem jak teraz będzie :)

Na to nie ma reguły. W pierwszej ciąży miałam mega bimbaly bo rosły praktycznie o 1 cm w obwodzie na tydzień a w drugiej ciąży też miałam ogromne ale już nie tak . I w 2 tak mocno mnie nie bolały.
Ciekawa jestem jak teraz będzie :)

To jest też dobre. Jedna kobieta ale co ciąża to inne objawy. A niby cały czas to ten sam organizm

A Ja jeszcze czekam. Jeszcze dwie kobiety przede Mną. Dzisiaj u Mojego ginekologa to dosłownie wysyp ciężarnych [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Do góry