reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Byłam odebrać wyniki i okazało się, że zgubili gdzieś moje próbki, także nic nie wiem :hmm: Mają dzwonić i wyjaśniać. Zła jestem, bo chcialam mieć te wyniki na wizyte u ginekologa. Czekam pod gabinetem.
Ja za jakieś 20minut będę wychodzić z domu. Bo do lekarza mam 15minut drogi od domu. Spokojnie wszystko się znajdzie. Napewno są dobre wyniki[emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Dzien dobry wszystkim :-)
Ja mam corke 21 miesiecy karmie wciaz piersia i jestem 5tyg3 Nie mam objawow procz braku @ i tak mysle czy ok jest bo niema mdlosci piersi nie bola :(
Jesli chodzi o prace mam swoja tzn przed komputerem a mianowicie polecam innym produkty firmy Juice plus Owszem praca mlm ale fajne pieniadze :-)
Milego dnia i samych dobrych wiadomosci :-) Pora wziasc sie za sprzatanie :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w jakiej pozycji idziecie spać bo ja na lewym boku i brzuchu i nie wiem,czy tak można bo na plecach jak oddycham ciągnie mi brzuch

Dziewczyny w jakiej pozycji idziecie spać bo ja na lewym boku i brzuchu i nie wiem,czy tak można bo na plecach jak oddycham ciągnie mi brzuch
Ja na razie to w każdej pozycji, nawet na brzuchu. Macica jeszcze jest taka malutka, że mi nie wadzi zupełnie także korzystam. AAAAA! Wczoraj leżałam na plecach i tak sobie zerknęłam tu miedzy biodrami gdzie zawsze leżąc na plecach ma się dołek... już go nie ma :) Mam skórę uniesioną na równi z biodrami :) Rośnie Kruszyna <3

reklama
Czekamy na wieści. ja dziś mam mega mało pracy więc cały czas śledzę, która z Was co napisała, hehe. W dodatku szef zrobił miłą niespodziankę i zamiast o 17 kończę dziś o 14 :) jutro tak samo :)
O to fajnie masz. Ja od dwóch tygodni na zwolnieniu już jestem. Ale na szczęście znalazłam sobie zadanie w domu. Szydełkuję. Bo teściowa chciała taką dużą trójkątna chustę więc się za nią w końcu wzięłam

Do góry