reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Byłam odebrać wyniki i okazało się, że zgubili gdzieś moje próbki, także nic nie wiem :hmm: Mają dzwonić i wyjaśniać. Zła jestem, bo chcialam mieć te wyniki na wizyte u ginekologa. Czekam pod gabinetem.
Ja za jakieś 20minut będę wychodzić z domu. Bo do lekarza mam 15minut drogi od domu. Spokojnie wszystko się znajdzie. Napewno są dobre wyniki[emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Dzien dobry wszystkim :-)
Ja mam corke 21 miesiecy karmie wciaz piersia i jestem 5tyg3 Nie mam objawow procz braku @ i tak mysle czy ok jest bo niema mdlosci piersi nie bola :(
Jesli chodzi o prace mam swoja tzn przed komputerem a mianowicie polecam innym produkty firmy Juice plus Owszem praca mlm ale fajne pieniadze :-)
Milego dnia i samych dobrych wiadomosci :-) Pora wziasc sie za sprzatanie :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w jakiej pozycji idziecie spać bo ja na lewym boku i brzuchu i nie wiem,czy tak można bo na plecach jak oddycham ciągnie mi brzuch

Dziewczyny w jakiej pozycji idziecie spać bo ja na lewym boku i brzuchu i nie wiem,czy tak można bo na plecach jak oddycham ciągnie mi brzuch
Ja na razie to w każdej pozycji, nawet na brzuchu. Macica jeszcze jest taka malutka, że mi nie wadzi zupełnie także korzystam. AAAAA! Wczoraj leżałam na plecach i tak sobie zerknęłam tu miedzy biodrami gdzie zawsze leżąc na plecach ma się dołek... już go nie ma :) Mam skórę uniesioną na równi z biodrami :) Rośnie Kruszyna <3

reklama
Czekamy na wieści. ja dziś mam mega mało pracy więc cały czas śledzę, która z Was co napisała, hehe. W dodatku szef zrobił miłą niespodziankę i zamiast o 17 kończę dziś o 14 :) jutro tak samo :)
O to fajnie masz. Ja od dwóch tygodni na zwolnieniu już jestem. Ale na szczęście znalazłam sobie zadanie w domu. Szydełkuję. Bo teściowa chciała taką dużą trójkątna chustę więc się za nią w końcu wzięłam

Do góry