reklama
padiq
Fanka BB :)
dziewczyny a jakie kupujecie kosmetyki dla swych pociech??
nivea , hipp czy np te rosmanoskie (bo też słyszałam że są dobre) a może jeszcze jakieś inne ?
Ja mam narazie Hipp i Nivea. Nivea stosowałam przy moich dzieciach i byłam zadowolona. Mam nadzieję że nie straciły na jakości.
dziewczyny a jakie kupujecie kosmetyki dla swych pociech??
nivea , hipp czy np te rosmanoskie (bo też słyszałam że są dobre) a może jeszcze jakieś inne ?
Ja mam kosmetyki z Babydream, czyli te z Rossmana. Niebieska linia. Mamaginekolog i sroka bardzo polecają skład.
Podzielisz się jakie to? Nie mam jeszcze właśnie termometruA jakie termometry polecacie. Mam dwa na oku takie "strzelane" i nie wiem jaki wybrać. Opinie podobne i cenowo tez.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny... zalamujecie mnie z ta waga. Ja przed ciąża ważyłam niecałe 59 kilo. Na ostatnim wazeniu miałam już prawie 70... niby w normie, ale jak wy tu piszecie o +4kg to idzie oszaleć
padiq
Fanka BB :)
A wy te cukry to co do minuty mierzycie czy tak mniej wiecej?
Mniej więcej
ja też ciążę zaczynałam z lekka nadwaga. W pierwszej ciąży przytyłam 13kg ale zaraz po porodzie straciłam 18 bez żadnych diet czy ćwiczeń a karmiłam tylko 3tygodnie, i również stosowałam hipp i nivea ale to było 10lat temu nie wiem wiem czy nadal są takie dobre jak były
Ja mam kosmetyki z Babydream, czyli te z Rossmana. Niebieska linia. Mamaginekolog i sroka bardzo polecają skład.
Podzielisz się jakie to? Nie mam jeszcze właśnie termometru
Dziewczyny... zalamujecie mnie z ta waga. Ja przed ciąża ważyłam niecałe 59 kilo. Na ostatnim wazeniu miałam już prawie 70... niby w normie, ale jak wy tu piszecie o +4kg to idzie oszaleć
Pewnie. Podam linki do ceneo tam sa tez opinie. Zamawiać chce na blizejciebie razem z innymi rzeczami co mi jeszcze brakuje.
Link do: Termometr Microlife NC 150 - Ceneo.pl
Link do: Termometr Geratherm Termometr NonContact - Ceneo.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odnośnie kosmetyków to nie mam doświadczenia. Ale od położnej i z opinii a także na sroka o wyczytałam ze dobra jest Weleda. Tutaj w Niemczech ja ja kupuje taniej niż w Polsce. Połowa ceny tego co na internecie jest i do tego jeszcze sa czasami promocje.
No ja kupiłam hippa i dokupie cos z babydrema rossmanowskiego bo maja dobre składy jak bedzie ok i malemu nic nie bedzie to nie bede kombinowała z jakimis emoliantami.
Cos mnie gardlo zaczyna bolec i nie wiem co by można przy tej cholernej cukrzycy na to wziasc.
Cos mnie gardlo zaczyna bolec i nie wiem co by można przy tej cholernej cukrzycy na to wziasc.
Płucz gardło woda z solą. Mnie przy przeziębieniu bardzo pomogło. Ból gardła trwał jeden dzień.No ja kupiłam hippa i dokupie cos z babydrema rossmanowskiego bo maja dobre składy jak bedzie ok i malemu nic nie bedzie to nie bede kombinowała z jakimis emoliantami.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama