reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny.
Dziś o dziwo dobrze spałam w nocy.
Przyszła mi paczka z Gemini także wyprawka poszerzyła się o apteczne rzeczy.
Jeśli chodzi o termometr to polecam geratherm, miałam kilka bezdotykowych, ale tylko ten jest w miarę dokładny i nie pokazuje głupot.
Materac mam havea lateksowy z antyalergicznym pokrowcem. Do tego planuje kupić ochraniacz i oczywiście prześcieradła. Pościeli na razie nie kupuje, bo na początku chce używać spiworka.
Jutro mam ochotę wybrać się do Ikei pooglądać na żywo komodę z przewijakiem, która upatrzyłam w necie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie ziaja mi pasuje, bo i zapach fajny i niedroga, Franek ma ladna skore po niej. Ja sama uzywam kosmetykow ziaji. Tylko wlasnie czytalam, ze sklad ziajki nie jest najlepszy. No i te kosmetyki nie sa od urodzenia tylko od 3 miesiąca wiec na poczatek i tak nie ma sensu kupowac.
Ja tez od początku ciazy przybralam 3kg, tylko w moim wypadku to bardzo dobrze, bo ja zaczynalam z duza iloscia nadprogramowych kilogramów:). Na diecie cukrzycowej przewaznie zawsze na poczatku traci sie wage, bo jednak wiele rzeczy redukuje sie z dotychczasowegu menu i pilnuje sie godzin jedzenia:).

No właśnie niektóre są od pierwszego dnia życia i te je lubię dlatego się zastanawiam

Ja też lubię kosmetyki z Ziaji, mają fajna cenę i przy córce używam tylko nie pamiętam od kiedy zaczęłam. Teraz wygrałam zestaw kosmetyków z Biodermy więc na początku będą. Dostałam też małe próbki i są bardzo fajne, bo testuje je na sobie.

ckaiw1d3bdymfe22.png

Cześć dziewczyny,
Czytam Was cały czas ale jakoś się nie udzielam... u nas wszystko ok. zaczęły się problemy ze spaniem w nocy. potrafię się budzić 6 razy w nocy ... ogólnie odczuwam zmęczenie. w tym tygodniu zaczynamy 30tc mała szaleje coraz bardziej czasami to aż zaboli ale daje rade hihihi.

Miłego tygodnia Wam życzę i uważajcie na siebie bo łatwo o przeziębienie teraz.

A ja wczoraj zaczęłam 34tydzień :O torba już prawie spakowana. Mąż śmieje się, że jest już w niej nawet woda i biszkopty :) jeszcze muszę zapakować ubrania dla Malej, kocyk i rożek. Ale to myślę, że może w oddzielnej torbie.

Kupilismy dzis wanienke i kocyk taki cieplejszy. Maly dzis spokojny nie kopie tylko troche sie rozciaga ze czasem nie wiem czy to brzuch sie stawia czy on sie rozciaga jak to mozna rozroznic?

A ja wczoraj zaczęłam 34tydzień :O torba już prawie spakowana. Mąż śmieje się, że jest już w niej nawet woda i biszkopty :) jeszcze muszę zapakować ubrania dla Malej, kocyk i rożek. Ale to myślę, że może w oddzielnej torbie.
Rany ale ty juz masz blisko ja juro dopiero 30 tydzien zaczynam juz bym grudzien chciala...

reklama
Rany ale ty juz masz blisko ja juro dopiero 30 tydzien zaczynam juz bym grudzien chciala...
Nooo, mój termin z usg to 26.11, także faktycznie została już ostatnia prosta :) nie mogę się doczekać aż Mała będzie z nami na świecie. :)
Nie mogę przebywać z ludźmi którzy ciągle narzekają. Chyba nic mnie bardziej nie denerwuje. Nigdy nie miałam prostego życia, a mimo to zawsze szukam we wszystkich pozytywów. Ja rozumiem, że mając dwójkę małych dzieci można być zmęczonym i zdenerwowanym, naprawdę to rozumiem, ale te teksty "oooooj, skończy się niedługo ten entuzjazm", "zobaczysz jak to jest", "zobaczymy co będziesz mówiła po porodzie" naprawdę mega, mega, MEGA mnie wkurzają i nie chce mi się nawet przebywać w towarzystwie takich osób...

Do góry