chyba
chyba wezmę ten HEVEA AEGIS NATURAL CARE
Dziękuje. To już mam wybrany materac [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba
chyba wezmę ten HEVEA AEGIS NATURAL CARE
dziewczyny a jakie kupujecie kosmetyki dla swych pociech??
nivea , hipp czy np te rosmanoskie (bo też słyszałam że są dobre) a może jeszcze jakieś inne ?
dziewczyny a jakie kupujecie kosmetyki dla swych pociech??
nivea , hipp czy np te rosmanoskie (bo też słyszałam że są dobre) a może jeszcze jakieś inne ?
Tak to jest to samo. Jeśli mi wychodzi że mam te ketony to oznacza że zjadłam poprzedniego dnia za mało węglowodanów i to jest właśnie dla mnie strasznie trudne bo z jednej strony nie może być za mało węglowodanów a z drugiej strony właśnie w węglowodanach jest cukier i trzeba na nie uważać.Ja ketony w moczu sprawdzam. To to samo jest?? Chodzi o to żeby sprawdzić czy organizmu nie głodzony szczególnie w nocy. Raz na tydzień mam 0,5 ale to wtedy zjem wase koło 23 i rano znowu 0.
Im jem mniej bo Np nie mam czasu albo mi się nie chce robić ale zdrowo to mam więcej niż jak sobie po prostu pojem i to smażonego nawet. Może synuś po prostu to lubi pojesc i dlatego dobre wyniki [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to jest to samo. Jeśli mi wychodzi że mam te ketony to oznacza że zjadłam poprzedniego dnia za mało węglowodanów i to jest właśnie dla mnie strasznie trudne bo z jednej strony nie może być za mało węglowodanów a z drugiej strony właśnie w węglowodanach jest cukier i trzeba na nie uważać.
Tak czy siak, tak jak piszesz, lepiej jeśli nawet zjemy coś takiego że wyjdzie nawet powyżej normy niż miałoby być poniżej normy. Podobno to jest gorsze. Ja tylko się niepokoję że odkąd jestem na tej diecie to trochę schudłam i w ciągu tygodnia nic nie przytyłam... Ginekolog pocieszała że pewnie sama w sobie schudłam a dziecko rośnie i ciągnie ze mnie ale i tak mnie to niepokoi. Bałam się że w ciąży zrobię się gruba jak bombka a tymczasem w rezultacie smuci mnie to że mam na plusie niecałe 4kg...
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
A wy te cukry to co do minuty mierzycie czy tak mniej wiecej?
a Ziaja? masz jakieś odczucia, opinie?Ja niestety o Dove slyszalam, ze sa kiepskie. Choc sama na probe kupilam u starszego i skore mial spoko, ale to jeszcze zanim przeczytalam opinie.
Dla Hani na probe zamowilam rossmanskie i zobaczymy jak bedzie później. Jak Franek byl maly to uzywalismy Dzidiusia i Oillan baby byly spoko, mialam tez Johnsona i nivea i to byla tragedia, tylko skore wysuszaly, a jeszcze uzywam ziajke, ale juz coraz mniej, bo podobno tez kiepski sklad.
Wiem, ze duzo osob kupuje emoliany, ale ja jestem zdania, ze poki dziecko ma ladna skore to nie ma co przyzwyczajac do takich kosmetyków. Nawet jak Franek mial przez jakis czas takie delikatne suche placki wlasnoe po nivei to lekarka wolala przepisac masc z apteki na bazie wazeliny niz te balsamy i faktycznie po kilku dniach skora byla super.
Wlasnie ogarnelam zamowienia w gemini i rossmanie, no i mam juz chyba wszystko.