reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Daj znać jak po tych plackach ziemniaczanych. Za mną tez chodzą bardzo [emoji87][emoji85] i czy dodasz zwykła make czy jakaś inna??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O ja też jestem ciekawa jak z plackami będzie. Myślę że mogą być niezłe z cukinii zamiast ziemniaków i cukinią startą w takie większe paski a nie na miazgę. Robiłam takie wielokrotnie (nie w ciąży) i są pyszne! :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Hej, też się witam w tą kiepską pogodę, oby dzień był lepszy od tego co za oknem :)

Ja dalej próbuję się uporać z bólami brzucha, cały czas nadal boli mnie dół i boki brzucha. Jak dziś nadal mi nie przejdzie, to rozważam znowu SOR bo zaczynam się martwić.

@Małgoś86, @daruuunia3 oraz wszystkie nie wpisane- powodzenia dziś, koniecznie dajcie znać co tam na wizytach było słychać, trzymam kciuki za to żeby same dobre wieści były.

O ja też jestem ciekawa jak z plackami będzie. Myślę że mogą być niezłe z cukinii zamiast ziemniaków i cukinią startą w takie większe paski a nie na miazgę. Robiłam takie wielokrotnie (nie w ciąży) i są pyszne! :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ja sobie wykrakalam dzisiaj pisząc o cukrze. Wczoraj jadłam to samo co dziś ale dodatkowo wczoraj jajecznicę z bekonem na maśle a dzisiaj sam pomidor z sałata i pieczywem ciemnym i wczoraj cukier 100 a dzisiaj 131 i bądź tu mądry [emoji87][emoji85] trzeba jesc więcej chyba i bardziej tłusto

reklama
Ja sobie wykrakalam dzisiaj pisząc o cukrze. Wczoraj jadłam to samo co dziś ale dodatkowo wczoraj jajecznicę z bekonem na maśle a dzisiaj sam pomidor z sałata i pieczywem ciemnym i wczoraj cukier 100 a dzisiaj 131 i bądź tu mądry [emoji87][emoji85] trzeba jesc więcej chyba i bardziej tłusto

Pocieszenie może być jedno - ale zawsze w normie ;) ;) w środę mam wizytę u diabetologa jestem ciekawa co mi powie

Do góry