materac przetestowany w rodzinie i bardzo polecany
No to super. I z tej strony zamówić jest Ok?? Jakaś sprawdzona jest??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
materac przetestowany w rodzinie i bardzo polecany
Link do: MATERAC KOKOSOWO-LATEKSOWY HEVEA/MEDICA 120x60 cm + WYSYŁKA GRATIS! | SKLEP INTERNETOWY DLA DZIECI PUCHATKOLANDIA.PL ta moge polecic z czystym sumieniemNo to super. I z tej strony zamówić jest Ok?? Jakaś sprawdzona jest??
Link do: 2w1 OCHRANIACZ I PRZEŚCIERADŁO HEVEA DISNEY KUBUŚ 60x120 | SKLEP INTERNETOWY DLA DZIECI PUCHATKOLANDIA.PLSuper, dzięki. A możesz mi jeszcze powiedzieć odnośnie pokrowca na materac bo sa widzę trzy rodzaje. Który najlepiej wziąć.
O ja też jestem ciekawa jak z plackami będzie. Myślę że mogą być niezłe z cukinii zamiast ziemniaków i cukinią startą w takie większe paski a nie na miazgę. Robiłam takie wielokrotnie (nie w ciąży) i są pyszne!Daj znać jak po tych plackach ziemniaczanych. Za mną tez chodzą bardzo [emoji87][emoji85] i czy dodasz zwykła make czy jakaś inna??
O ja też jestem ciekawa jak z plackami będzie. Myślę że mogą być niezłe z cukinii zamiast ziemniaków i cukinią startą w takie większe paski a nie na miazgę. Robiłam takie wielokrotnie (nie w ciąży) i są pyszne!
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Ja sobie wykrakalam dzisiaj pisząc o cukrze. Wczoraj jadłam to samo co dziś ale dodatkowo wczoraj jajecznicę z bekonem na maśle a dzisiaj sam pomidor z sałata i pieczywem ciemnym i wczoraj cukier 100 a dzisiaj 131 i bądź tu mądry [emoji87][emoji85] trzeba jesc więcej chyba i bardziej tłusto