reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Z chęcią zostanę i jesli bede miala cos madrego do powiedzenia to z checia się wypowiem :)
W domu mam juz psotną dwulatkę:)
Dzieki za opinie, dokladnie na 1 zdj dziewczynka a na drugim chlopczyk [emoji58] achhh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W takim razie będziesz musiała poczekać na usg III trymestru, albo... zdać się na los :) Przynajmniej lekarz jest szczery, że nie wie i nastawiasz sie na nic. Wypada teraz jak @Marlena92 wybierać neutralne kolory i mieć przygotowane imiona i dla chłopca i dla dziewczynki :)

reklama
Drogie mamy:) co do bezpiecznych fotelikow samochodowych to polecam foteliki cybex, jedne z najbezpieczniejszych. Nie maja pięciopunktowych wlasnych pasow bezpieczenstwa(ktore nie sa wlasnie bezpieczne) tylklo jak ja to nazywam bulke z przodu ktora dopina sie pasami od samochodu. Oczywiscie forelik przypiety do isofixa, z ktorym nie ma najmniejszego problemu : )

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też sie zdecydowaliśmy na Cabrio Fix. Co do wózka, to jakoś 2 tygodnie pojechaliśmy się wstępnie rozejrzeć, a tu się okazało że trzeba zamawiać bo czas realizacji wynosi do 8 tygodni. Nam sprzedawczyni poleciła model z pompowanymi kołami, szarym stelażem i misa (zimą lubi brudzić) i duża gondola. Poza tym nie chciałam żeby dół był w tapicerce, bo z praniem mielibyśmy chyba koszmar :-) stanęło na adamex barilla new. Do odbioru w połowie listopada, wiec chwilkę wcześniej w razie czego :-)

Dzien dobry. Powodzenia na wizytach dziewczyny. Ja sie dzis nawet wyspalam,bo spałam sama :D tak właśnie te hormony są masakryczne,moj mąż spał na kanapie przez to wczoraj,ale miałam całe lozko dla siebie ;) A wczoraj padłam totalnie. Rano mąż obudził nas na śniadanie i zrobił mleko z miodem i imbirem,bo ten kaszel ciagle mnie meczy :(Po wizycie pojechaliśmy na pizzę potem zakupy do domu i mnóstwo ubranek :D kupiłam tez coś dla siebie:) dostałam tez fajny powitalny box z apteki z kosmetykami,husteczkami,smoczek,różne fajne gadżety,próbki i rabaty,bardzo mile:) na Ikea już nie mieliśmy siły wiec w poniedziałek się wybierzemy.
Wczoraj był fajny i ciepły dzień a dziś ponuro.
Ja teraz sprzedaje meble.wczoraj sprzedaliśmy komodę a ja muszę sprzedać swoją toaletkę z lustrem,bo niestety,ale nie będę miała miejsca w sypialni przy dwóch maluszkach i chcemy kupić nowe meble, i jakaś komodę.
A co do wanienki to kupuje z Ikea,ale zapytam jeszcze ma któraś materac do łóżeczka z Ikea?chcieliśmy tam kupić.
Miłego dnia :)

reklama
Dziękuję, no właśnie, nie wspomniałam, że tym dzisiejszym badaniem też się w nocy denerwowałam. Nastraszyła mnie diabetolog w środę, że mam przycisnąć lekarza aby na USG dokładnie ocenił czy waga dziecka jest odpowiednia, bo przy ciąży cukrzycowej z tym różnie bywa. I zestresowała mnie, że dzieci w cukrzycy mogą być za duże, ale z kolei jej zdaniem ja za wolno przybieram na wadze... Więc już nie wiem o co chodzi...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Z badaniem dokładnie dzidziusia to zawsze tak jest. Ja dostałam kartkę specjalna żeby wypisał wymiary wszystkie. Powiem szczerze ze tez mnie tym bardzo zestresowała jeszcze powiedziała ze zobaczymy czy z dzieckiem Ok. Eh tacy już sa lekarze ze musza nastraszyć. Ja za dużo przytyłam z koleji. W poniedziałek mam wizytę a we wtorek diabetolog. Już nie mogę się doczekać aż zobaczę mojego synka na usg już go nie widziałam 2 miesiące.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry