reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Są naprawdę dobre jakościowo więc polecam i ceny przystępne a Ty potrzebujesz przecież x2 więc tym bardziej zapraszam na łowy za tydzień :)
No tak,tylko szkoda,ze ceny nie są w przeliczeniu na korony takie same tylko o co najmniej 50 procent droższe za ta sama rzecz :errr: ale jak na Szwecję to i tak dobrze w porownaniu do innych sklepów z odzieżą wiec i tak pojadę coś upolować ;)

reklama
Właśnie też przeglądnęłam gazetkę z Lidla i jedyne co się mi spodobało to skarpetki hehh. Ja ostatnio zrobiłam nalot na Auchan i kupiłam ciuszków za 200zl... I to też 100% bawełna... Półśpiochy były po 6zl za parę, pajace po 20zl za sztukę i trójpaki bodów z długim rękawem po 30zl za komplet, jeden komplet kosztował 25zl więc ceny też fajne i jakościowo też dobre.

Załączniki

• IMG_20170908_151514.jpg
    IMG_20170908_151514.jpg
    746,6 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20170908_151946.jpg
    IMG_20170908_151946.jpg
    822,9 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_20170908_152400.jpg
    IMG_20170908_152400.jpg
    828,2 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_20170908_152539.jpg
    IMG_20170908_152539.jpg
    936,9 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20170908_152701.jpg
    IMG_20170908_152701.jpg
    934,2 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20170908_152929.jpg
    IMG_20170908_152929.jpg
    709,6 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20170908_153116.jpg
    IMG_20170908_153116.jpg
    744,5 KB · Wyświetleń: 87
Właśnie też przeglądnęłam gazetkę z Lidla i jedyne co się mi spodobało to skarpetki hehh. Ja ostatnio zrobiłam nalot na Auchan i kupiłam ciuszków za 200zl... I to też 100% bawełna... Półśpiochy były po 6zl za parę, pajace po 20zl za sztukę i trójpaki bodów z długim rękawem po 30zl za komplet, jeden komplet kosztował 25zl więc ceny też fajne i jakościowo też dobre.
Śliczne te ciuszki! I super, że wszystkie kopertowo rozpinane.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj mam jakiś fatalny dzień. Już od rana się tak zapowiadał. Mąż się rozchorował i szpital w domu bo wiadomo...jak facet choruje to koniec świata :wściekła/y:Byłam dziś na wizycie, wyniki badań oki, dostałam skierowanie na następne. "Jak się Pani czuje"? i wg mojej odpowiedzi, bez żadnego badania wszystko wpisane do książeczki ciąży :oops: i jestem nudną pacjentką bo badania dobre i nic się nie dzieje. Chyba dziś jestem nadwrażliwa i wszystko mnie irytuje:(.

Madziu ale lekarz mnie widział:*
Piekne kocyki potworzylas:))

Ja wlasnie przy 1 dziecku kupilam miekki bo wydawalo mi sie ze lepiej bede czula dziecko i je trzymała.Taki tez kupilam i nigdy nie zalowalam:)Na poczatku dzidziuś spal tez w rozku caly czas:)

Maja zdroweczka!!:*No zapalenie krtani mamy 1 raz i potwierdzam..cos okropnego:/
I ile ciuszkow!!o siet :)

Maggie u mnie tez 30t1d:))i smacznej inki hihi^^

Hej Olu:* zdroweczka!!Ja tez walcze z choróbskiem:/a hemor mam od 1 ciazy i tak wyłazi,chowa sie i w kolko haha:p moze go usune laserowo po ciazy kiedys.
Kombinezon planuje 1.

Co do Chrzcin to nie mam pojecia kiedy i kogo wybrac:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Magda ale cudny kocyk aż mnie samej korci podzióbać na szydełku
Dodam że u nas na czerwcówka to była maja robienia na szydełku nawet nie które dziewczyny zaczęły robić czapeczki na zamówienie i nie tylko
Moze i mnie by sie udalo cos na zamowienie zrobic :)

Juz kolejny zaczelam. Brudny roz, ecru i szary. Ten sam muszelkowy wzor :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Świetne ubranka, pajace przepiękne! No Ciebie ubranka, tak samo jak Marti92 kosztują podwójnie :)

Polecam ciuszki z Auchan bo kupowałam je też siostrze jak urodziła synka była bardzo zadowolona, zresztą też dostałam je w spadku od niej teraz hehh :-) i fajnie bo rozmiary zaczynają się od 46 a wiadomo bliźniaki rodzą się mniejsze zazwyczaj dlatego ja kupiłam rozmiar 50.

reklama
M@gda kocyki sliczne, ja czekam na kocyk od przyjaciółki, ona czekala tylko na potwierdzenie plci i bedzie dzialac.
Musze poprosic, zeby zrobila mi jeszcze taki kaplecik, ale to chyba dopiero na chrzest, mam nadzieje, ze znajdzie czas:).Zobacz załącznik 822834
Ja ogolnie dalej chora, chociaz goraczki juz nie mam, ale kaszel straszny i slabo sie czuje, nie mam na nic siły.
Ja zapalenie krtani mialam rok temu i to byla chyba najgorsza choroba, caly czas kaszel i to taki suchy, przez tydzien zero snu i brak glosu. Nigdy wiecej tego. Franek mial ostatnia tez poczatki zapalenia krtani, ale szybko interweniowałam u lekarza i wyleczylismy go.
Wczoraj siostra zwiozla mi ciuszki po Franku, nie wiedzialam, ze tam tyle tego jest 10 wielkich prozniowych workow i dwa kartony, oprocz tego teściowa zaszalala na lumpkach i kupila kilka sukienek, wiec ciuchow mam juz dosyc.
Ja mam 2 rozki, jeden po Franku, a drugi po jego kuzynce, byl rozowy, dlatego Franiowi kupowalismy nowy i oba sa miekkie, chociaz ten rozowy ma jakas kieszonke i tam sie wklada usztywniacz, którego i tak nie mam. Teraz wiem co to bylo, wywalilismy, bo do niczego nam nie bylo potrzebne, a to byl chyba ten usztywniacz:).
U nas miekki sie sprawdzil, zreszta my rozek uzywalismy tylko w szpitalu, Franek nie czuł sie w tym dobrze.
Ja tez musze ogarnac szafy, wczoraj kupilismy nowa do przedpokoju i tam juz byla lekka segregacja, maz sie pozbyl 3par butow i 2 kurtek, ja tylko jedenej pary, ale ja mam 3x mniej rzeczy niz moj maz:/.
Dzisiaj pogoda tragiczna, a mnie czeka wyprawa do hematologa autobusem i to z Frankiem, bo nie ma kto z nim zostac. Masakra

Cudny ten komplecik:)
Choroba nigdynie jest przyjemna szczegolnie w ciąży, dobrze, ze goraczki nie ma :)

Ja tez ciuszkow mam juz dosc. Reszte bede kupowac na bierzaco jak sie okaze, ze czegos mi jednak brakuje.

Dzis znow bylam na lumpku, aletym razem nic dla dziecka nie kupilam, bo uznalam, ze juz duzo ma. Za to moglabym kupowac rzeczy i odsprzedawac, bo takie ladne i niezniszczone w ogole. I jak za dzieciecy plaszczyk w poniedzialki 2zl, a mozna by go sprzedac za dyche... zaraz biznes zaloze ;) z tym ze nie bede tam wcale taka oryginalna, bo tak wlasnie robia. Rano w poniedzialki dziki tlum, nie zdziwilabym sie jakby sobie w.kolejce kradli wyszperane ciuchy:d

Maja, jak wizyta u hemtologa?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry