Eh zazdroszczę tego lidla tak często są tam u Was ciuszki dla dzieci małych a na prawdę jest fajna jakość, czemu u nas nie ma tylko jakies ciuchy heidi klum cała gazetka@M@gda extra kocyki!! Cudne sa [emoji5]
Dziewczyny od poniedziałku w lidlu ciuszki dla maluszków. Te same były w Niemczech w lidlu ostatnio, bardzo polecam, gatunkowo super!! [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
evela.8585
Fanka BB :)
U nas w Pl też od dzisiaj Heidi Klum rządzi w Lidlu ta sama bajka Może i u Ciebie od następnego tygodnia też będą te same ubranka dla dzieci.A w Polsce to w ogóle jaja widziałam ostatnio filmik jak ludzie kopali jak dzikie świnki w tym lidlu za jakimiś kurtkami
evela.8585
W Polsce to cyrki że hoho! Za cukrem w carrefourze jaka bitwa u nas była a co dopiero jak rzucą kurtki, torebki itp.
Mam nadzieje,bo widziałam ta gazetkę lidla PL to fajne rzeczy dla maluszka i ciążowe tez. Tutaj jak jestem w ciąży to w lidlu raz tylko były ubranka dla maluszków,tak to nie ale czasem się zdarza to samo wiec liczę na jakies ciuszki z lidla zanim urodzęU nas w Pl też od dzisiaj Heidi Klum rządzi w Lidlu ta sama bajka Może i u Ciebie od następnego tygodnia też będą te same ubranka dla dzieci.
evela.8585
Ja z ubranek muszę dokupić jakieś cieplejsze sweterki, bluzy. No i oczywiście czekam na kombinezony zimowe w lidlu i ciepłe czapki.
O jupiii dzięki za to info o ciuszkach,bo sobie przewertowałam w necie,ze i u nas w lidlu będą te same ciuszki i mama ciuszki tez od 28 wiec sobie pojadę mam nadzieje coś znajdę fajnie,bo to drugi raz dopiero się zdarza
evela.8585
Są naprawdę dobre jakościowo więc polecam i ceny przystępne a Ty potrzebujesz przecież x2 więc tym bardziej zapraszam na łowy za tydzieńO jupiii dzięki za to info o ciuszkach,bo sobie przewertowałam w necie,ze i u nas w lidlu będą te same ciuszki i mama ciuszki tez od 28 wiec sobie pojadę mam nadzieje coś znajdę fajnie,bo to drugi raz dopiero się zdarza
Hej dziewczyny
Ja dziś tez dzień prania mam bo pogoda ładna za oknem i trzeba korzystać
Przydało by się aby już zaczęli grzać chociaż w nocy bo zimno się robi w mieszkaniu i jeszcze muszę mężowi powiedzieć aby lepiej okna po uszczelnia bo prawdopodobniej zapowiadają w tym roku srogą zimę.
Ja kupiłam miękki rożek i przy po przednich dzieciach miałam tez miękki bo w szpitalu i tak dziecko owijają w koc. Bo ja np. nie musze dla dziecka do szpitala zabierać rożka ani ubranek bo oni dają na oddzielę swoje tylko na wyjście musze mieć swoje.
A kiedy palujecie chrzciny maluszków w zimę czy jak ociepli się ???
Hmm ja bym chciała chrzciny w święta Bożego Narodzenia zobaczymy jak to będzie i jak ogrzewanie w kościele tak sobie wymyśliłam że fajnie byłoby cała rodzina w święta ale wiadomo straszą sroga zimą i niewykluczone że zrobimy później tak tylko sobie myślałam
reklama
evela.8585
Ja myślę nad chrzcinami na Wielkanoc a dokładnie w Poniedziałek Wielkanocny a jak wyjdzie to zobaczymy w praniu. Fajnie jakby było ciepło a z tym to ostatnio różnie bywa, nawet śnieg się pojawia