reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@M@gda extra kocyki!! Cudne sa [emoji5]

Dziewczyny od poniedziałku w lidlu ciuszki dla maluszków. Te same były w Niemczech w lidlu ostatnio, bardzo polecam, gatunkowo super!! [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Eh zazdroszczę tego lidla tak często są tam u Was ciuszki dla dzieci małych a na prawdę jest fajna jakość, czemu u nas nie ma tylko jakies ciuchy heidi klum cała gazetka :baffled:

reklama
U nas w Pl też od dzisiaj Heidi Klum rządzi w Lidlu :) ta sama bajka :) Może i u Ciebie od następnego tygodnia też będą te same ubranka dla dzieci.
Mam nadzieje,bo widziałam ta gazetkę lidla PL to fajne rzeczy dla maluszka i ciążowe tez. Tutaj jak jestem w ciąży to w lidlu raz tylko były ubranka dla maluszków,tak to nie :( ale czasem się zdarza to samo wiec liczę na jakies ciuszki z lidla zanim urodzę :D

O jupiii dzięki za to info o ciuszkach,bo sobie przewertowałam w necie,ze i u nas w lidlu będą te same ciuszki i mama ciuszki tez od 28 wiec sobie pojadę mam nadzieje coś znajdę :) fajnie,bo to drugi raz dopiero się zdarza :D

O jupiii dzięki za to info o ciuszkach,bo sobie przewertowałam w necie,ze i u nas w lidlu będą te same ciuszki i mama ciuszki tez od 28 wiec sobie pojadę mam nadzieje coś znajdę :) fajnie,bo to drugi raz dopiero się zdarza :D
Są naprawdę dobre jakościowo więc polecam i ceny przystępne a Ty potrzebujesz przecież x2 więc tym bardziej zapraszam na łowy za tydzień :)

Hej dziewczyny
Ja dziś tez dzień prania mam bo pogoda ładna za oknem i trzeba korzystać
Przydało by się aby już zaczęli grzać chociaż w nocy bo zimno się robi w mieszkaniu i jeszcze muszę mężowi powiedzieć aby lepiej okna po uszczelnia bo prawdopodobniej zapowiadają w tym roku srogą zimę.
Ja kupiłam miękki rożek i przy po przednich dzieciach miałam tez miękki bo w szpitalu i tak dziecko owijają w koc. Bo ja np. nie musze dla dziecka do szpitala zabierać rożka ani ubranek bo oni dają na oddzielę swoje tylko na wyjście musze mieć swoje.

A kiedy palujecie chrzciny maluszków w zimę czy jak ociepli się ???

Hmm ja bym chciała chrzciny w święta Bożego Narodzenia zobaczymy jak to będzie i jak ogrzewanie w kościele tak sobie wymyśliłam że fajnie byłoby cała rodzina w święta ale wiadomo straszą sroga zimą i niewykluczone że zrobimy później tak tylko sobie myślałam :biggrin2:

reklama
Ja myślę nad chrzcinami na Wielkanoc a dokładnie w Poniedziałek Wielkanocny a jak wyjdzie to zobaczymy w praniu. Fajnie jakby było ciepło a z tym to ostatnio różnie bywa, nawet śnieg się pojawia :)

Do góry