reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny
Ja dziś tez dzień prania mam bo pogoda ładna za oknem i trzeba korzystać
Przydało by się aby już zaczęli grzać chociaż w nocy bo zimno się robi w mieszkaniu i jeszcze muszę mężowi powiedzieć aby lepiej okna po uszczelnia bo prawdopodobniej zapowiadają w tym roku srogą zimę.
Ja kupiłam miękki rożek i przy po przednich dzieciach miałam tez miękki bo w szpitalu i tak dziecko owijają w koc. Bo ja np. nie musze dla dziecka do szpitala zabierać rożka ani ubranek bo oni dają na oddzielę swoje tylko na wyjście musze mieć swoje.

A kiedy palujecie chrzciny maluszków w zimę czy jak ociepli się ???
Ja u mamy w domu jestem i juz sobie grzejemy na wieczor w kominku a na noc w piecu,bo chlodne noce sa.

Co do chrzcin to... na 95% wcale nie bedziemy chrzcic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Przydało by się aby już zaczęli grzać chociaż w nocy bo zimno się robi w mieszkaniu i jeszcze muszę mężowi powiedzieć aby lepiej okna po uszczelnia bo prawdopodobniej zapowiadają w tym roku srogą zimę.
Ja kupiłam miękki rożek i przy po przednich dzieciach miałam tez miękki bo w szpitalu i tak dziecko owijają w koc. Bo ja np. nie musze dla dziecka do szpitala zabierać rożka ani ubranek bo oni dają na oddzielę swoje tylko na wyjście musze mieć swoje.

Ja u mamy w domu jestem i juz sobie grzejemy na wieczor w kominku a na noc w piecu,bo chlodne noce sa.

Hej dziewczyny

Sliczny jest. A ja nadal jestem niezdecydowana...

Polecam bo naprawdę dobra jakość a jest dużo kolorów więc można coś wybrać. Ja akurat wzięłam miętę żeby chociaż troszkę uniknąć różowego bo za dużo tego różu już w ubrankach hehe. Mnóstwo jest tego wszystkiego i ciężko się zdecydować. Dlatego muszę kupić już wózek i zamówić łóżeczko bo zwariować można, przeglądam i sama nie wiem co chce. Kupimy jedno i drugie i będzie spokój. To 2 najdroższe rzeczy i ciężko się zdecydować...żeby cena i jakość cieszyły :)

Przeglądnęłam gazetkę lidl i super te ciuszki w chmurki na pewno skarpetki i białe rajtki kupie. Dziś byłam na wizycie i szyjke mam 2cm nie wspomniał o leżeniu czy pessarze a ja główkuję czy jutro nie jechac sprawdzić do innego ginekologa bo boję się przedwczesnego porodu

Właśnie też przeglądnęłam gazetkę z Lidla i jedyne co się mi spodobało to skarpetki hehh. Ja ostatnio zrobiłam nalot na Auchan i kupiłam ciuszków za 200zl... I to też 100% bawełna... Półśpiochy były po 6zl za parę, pajace po 20zl za sztukę i trójpaki bodów z długim rękawem po 30zl za komplet, jeden komplet kosztował 25zl więc ceny też fajne i jakościowo też dobre.
Superowe :) a ty będziesz miała chłopców czy dziewczynki czy chłopca i dziewczynkę :p wybacz zapomniałam

Przeglądnęłam gazetkę lidl i super te ciuszki w chmurki na pewno skarpetki i białe rajtki kupie. Dziś byłam na wizycie i szyjke mam 2cm nie wspomniał o leżeniu czy pessarze a ja główkuję czy jutro nie jechac sprawdzić do innego ginekologa bo boję się przedwczesnego porodu
No mi tez ta z chmurkami się podobają mam pościel alurat tez taka podobna z ikei w te różowo- białe chmurki. U mnie szyjka była ostatnio 2,6 i tez nic nie miałam zaleceń żeby leżeć,ale tu w Szwecji inaczej,mąż za to jest moim dr,bo mi każe leżeć ciagle i mówi tylko do Ikei cie zabiorę Haha :p

reklama
Do góry