reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej. Ja wróciłam od lekarza,na szczęście nic tam się nie dzieje poważnego,ale dostałam syrop na kaszel,za który zapłaciłam krocie :oo: chyba nigdy się nie przyzwyczaję do tych cen w Szwecji i zawsze będę na zł przeliczać :eek:ale byłam tez na małych zakupach i kupiłam sobie tunikę :D
Widzę,ze większość używała lub będzie używać rożkow miękkich i takie chyba ja kupię :) @evela.8585 wlasnie taki chce tez kupić fajny i fajna cena,kupię 2 takie same wzory ale w innych odcieniach :)
@maja1987 niezła kolekcja faktycznie,ja nie mam chyba tyle nawet dla moich dwóch maleństw :)

reklama
Dziewczyny przyszedł otulacz który zamawialam i jest prześliczny. Kolor i materiał boskie. Polecam [emoji3]
1505739145-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No to ładnie przeziebienia sie sypia zdrowka dziewczynki.
Mnie dzis brat przyniosl porcje ciuszkow co prawda po dziewczynce ale moze cos sie znajdzie dla malego☺

@olka witaj ponownie[emoji3]ja też muszę się zebrać za pranie wózka. Co do chrzcin to ja też będę czekać aż się zrobi cieplutko. Pewnie czerwiec, lipiec

U nas dzisiaj straszna pogoda. Leje i wieje jak diabli. Muszę niestety wybrać się do sklepu i kupić P. Kilka rzeczy do przedszkola a potem zawieźć młodą na karate. Może przy okazji obejrzę jakaś kurtkę dla siebie bo już mi się żadna na brzuchu nie zapina

reklama
Do góry