reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Zabralam się za ogarniecie ciuszkow dzieciecych: Pierwsza segregacja zrobiona,Zobacz załącznik 822853
To ciuchy do rozmiaru 74, wiem, ze bede musiala kupic pare swetrów i spodenek dziewczecych.
Okazalo sie tez, ze spiworki mam az 4, w tym jeden to taki kocyk. Teraz musze posegregowac te dziewczenskie na rozmiary i popakowac do workow. Cos czuje, ze meza bede musiala do tego zatrudnić jak wroci.
Alez tego masz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey dziewczyny :)
Wszystkim dzisiejszym wizytującym życzę wszystkiego dobrego jak i reszcie
ojjjj dawno mnie tu nie było zapewne zapomniałyście o moim istnieniu :(
ostatnio zabrałam się za ciuszki jakie już mam i okazało się że mam ich pełnooo a myślałam ze prawie nic :) muszę tylko dokupić spodenki i jakieś bluzy czy bluzeczki takie na wyjścia :) i wyprałam cały wózek - fajnie bo wszystko się ściąga do prania i tylko zostaje plastikowa skorupa :)
ja się od paru dni źle czuję, zaczęło się od bólu gardła ale zaraz przeszło na katar i kaszel ;( a do tego wszystkiego najgorsze jest to że wyszedł mi hemor... ;( który bardzo boli i przez kaszel mi to krwawi ;( ;( ale w środę mam wizytę kontrolna to mi to lekarz zobaczy i powie co dalej
Dziewczyny ile planujecie mieć kombinezonów dla waszych pociech?
Pozdrawiam i miłego dnia :)
Hej olka.

Ja bedeiec 2 kombizoniki, rozmiar 56 i 68. Ten drugi bardziej awaryjnie, ale moze sie przyda.

Kurczaczki, dziewczyny, co z tymi chorobami... co druga to kicha...

Dziewczyny przyszedł otulacz który zamawialam i jest prześliczny. Kolor i materiał boskie. Polecam [emoji3]
1505739145-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nęcisz i kusisz...

Ilosc ciuchow masakryczna, jeszcze mam 4 worki w szafie. 3 wory juz spakowane i do wywiezienia, bo sa typowo chlopiece. Bardzo duzo tez spakowalam do wora i ida do domu samotnej matki. Juz wczoraj siostrze mowilam, ze nie ma sensu miec tyle ciuchow, bo ja przy Franku polowy nie ubralam, a innym dzieciom sie przydadza. Jeszcze musze podzielic te dziewczece i tez polowe chyba popakuje, bo bodziakow mam chyba ze 100szt.
Moja siostra to jest ustawiona, jeszcze dziecka nie planuje, a bedzie miala wszystko i na dziewczynke i na chlopca:).
Nic balagan zostawiam i lece do hematologa.
Zeby chociaz ten balagan zechcial sie sam sprzatnac zanim wrocisz... :)

@M@gda extra kocyki!! Cudne sa [emoji5]

Dziewczyny od poniedziałku w lidlu ciuszki dla maluszków. Te same były w Niemczech w lidlu ostatnio, bardzo polecam, gatunkowo super!! [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja widzialam tez dzieciece w gazetce aldiego. Jesli ktoras ma aldiego w miescie moze sobie gazetke sprawdzic.

Eh zazdroszczę tego lidla tak często są tam u Was ciuszki dla dzieci małych a na prawdę jest fajna jakość, czemu u nas nie ma tylko jakies ciuchy heidi klum cała gazetka :baffled:
A nie ma ci kto w polce kupic? Mama, siostra, brat? Moze by ci przesłali???

Właśnie też przeglądnęłam gazetkę z Lidla i jedyne co się mi spodobało to skarpetki hehh. Ja ostatnio zrobiłam nalot na Auchan i kupiłam ciuszków za 200zl... I to też 100% bawełna... Półśpiochy były po 6zl za parę, pajace po 20zl za sztukę i trójpaki bodów z długim rękawem po 30zl za komplet, jeden komplet kosztował 25zl więc ceny też fajne i jakościowo też dobre.
Takie trojpaki i ja mam :) zapinane na boki :) ja mam misie, kotki i mam jakies tecze :)

Polecam ciuszki z Auchan bo kupowałam je też siostrze jak urodziła synka była bardzo zadowolona, zresztą też dostałam je w spadku od niej teraz hehh :-) i fajnie bo rozmiary zaczynają się od 46 a wiadomo bliźniaki rodzą się mniejsze zazwyczaj dlatego ja kupiłam rozmiar 50.
Ja tez napadlam kiedys na Auchan, ale to jeszcze ze 2 miesiace temu :) I ja.polecam :)

reklama
Dziewczyny dzięki za cynk o ciuszkach w Lidlu, może uda się coś upolowac[emoji846]
a któras z Was ma może też ręczniki z kapturkiem lidlowe, bo mają fajna cenę tylko czy wchłaniają dobrze wodę?
Jeszcze mam pytanie o materac do łóżeczka - jaki rodzaj planujecie kupić?

Do góry