Karolcia90
Fanka BB :)
@maja1987 dużo zdrowia [emoji8] ale nieźle, że jednak Hania! I jaka już duża [emoji7] pięknie rośnie. Dopatrzył się pomyłki na poprzednim usg czy mała tak była ułożona z pępowiną, że na wcześniejszych nadal wygląda na Stasia [emoji6]?
I nie wygłupiaj się, dużo nas tu "listopadówek" z końca miesiąca [emoji16]
@Zinc i jak, z tą ekipą udało się dogadać [emoji6]? Startujecie z remontem lada dzień [emoji6]?
@M@gda norma po 2h jest do 153 [emoji6] także wynik masz ok [emoji6].
@Małgoś86 ja się nie znam jak to z tą wagą jest, ale wydaje mi się, że jeśli tak niewiele jesz i tak niewiele pijesz to na pewno zatrzymuje Ci się woda. Postaraj się więcej pić, to wbrew pozorom pomaga na puchnięcie i zatrzymywanie wody, bo wypłukuje toksyny z organizmu i pozwala mu lepiej funkcjonować.
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
I nie wygłupiaj się, dużo nas tu "listopadówek" z końca miesiąca [emoji16]
@Zinc i jak, z tą ekipą udało się dogadać [emoji6]? Startujecie z remontem lada dzień [emoji6]?
@M@gda norma po 2h jest do 153 [emoji6] także wynik masz ok [emoji6].
@Małgoś86 ja się nie znam jak to z tą wagą jest, ale wydaje mi się, że jeśli tak niewiele jesz i tak niewiele pijesz to na pewno zatrzymuje Ci się woda. Postaraj się więcej pić, to wbrew pozorom pomaga na puchnięcie i zatrzymywanie wody, bo wypłukuje toksyny z organizmu i pozwala mu lepiej funkcjonować.
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom