M@gda
Moderatorka
Co to jest OGTT?? Sorki, ale serio nie wiemJa dziś po OGTT na szczęście wszystko w normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to jest OGTT?? Sorki, ale serio nie wiemJa dziś po OGTT na szczęście wszystko w normie.
Maja, gratuluję córeczki. Dobrze, że płec w końcu znana.Hej,
Ja niestety dalej chora, temperatura idzie do 38, ale biore paracetamol i spada. Niestety domowe sposoby nieskutkuja, jutro rano lekarz.
Dzisiaj mialam usg III trymestru, oficjalnie jest jednak corka, doktor sam nie mogl uwierzyc w swoją pomylke, 3x sprawdzal poprzednie usg.
Mloda wazy 1480kg, nadrobila 2tyg, zostal tydzien, wiec urodzi sie chyba w listopadzie. Jedyne co mnie troszke niepokoi to nozki i raczki, bo one zostaja jednak mniejsze do reszty, ale doktor powiedzial, ze od poczatku byla 3tyg do tylu i na spokojnie wszystko nadrabia, gdyby to bylo nagle to co innego, a tak to jest ok.
Zobacz załącznik 822582
A to pierwszy oficjalny zakup dla corki, przepraszam, ze nie w zakupowym, ale nie mam silyZobacz załącznik 822583
M@gda mam prosbe, zmienisz w kalendarzu na Hanie i termin porodu na 27.11, zrobilabym sama ale nie mam energii.
Dziewczyny jak poczuje sie lepiej to ponadrabiam i wroce, ide spac.
Dobranoc
Nasze ukochane picie glukozy i spr po 1 godz i 2 godzCo to jest OGTT?? Sorki, ale serio nie wiem
Mója mąż się śmieje, że parkuje na półtora miejsca, bo musimy wysiąść - ja i mój brzuchHaha no tak, z tym brzuchem ja też tak mam Muszę ciągle brać poprawkę na niego np przy otwieraniu lodówki, przechodzenia obok krzesła lub parkowaniu, dzisiaj tak zaparkowałam że ledwo wysiadłam z samochodu! [emoji3] a no i zakładanie skarpetek i wiązanie butów to coraz większe wyzwanie [emoji5]
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Zink, nie wiem ile lat mają twoi rodzicie i skąd są, ale może czuja się zagubieni w tych wszystkich dziecięcych sprawach i dlatego wolą pomóc przy remoncie, bo tu wiedzą co potrzeba i jak?? Mówisz, że jesteś jedynaczką, masz 35+ więc oni ten etap zamknęli dawno i być może nie liczyli już na wnuki i "wypadli z obiegu".@Karolcia90 ja kupiłam maszynę do szycia rok temu i stoi, miałam nadzieję że podczas ciąży się nauczę szyć, a tymczasem w ogóle nie mam czasu... Dzisiaj np mieliśmy spotkanie z kolejną ekipą remontową i jeździliśmy w poszukiwaniu podłogi...
@padiq gratulacje decyzji i wszystkiego najlepszego, my na razie nie planujemy jeszcze ślubu a jesteśmy razem 16 lat, podobno im później tym trudniej taką decyzję podjąć
@maja1987 zdrówka dla Ciebie jak najwięcej. Odpoczywaj i kuruj się. I potwierdzam syrop z cebuli bardzo pomaga.
Co do różka, to położna na zajęciach powiedziała że to rzecz obowiązkowa, a np żona mojego brata stwierdziła że w ogóle jej się nie sprawdził i dostanę od niej prawie nowy.
A jeśli chodzi o rodziców to od moich nic nie dostałam dla dziecka i jakoś też nic nie mówią na ten temat pomimo że to ich pierwszy i wyczekiwany wnuk a ja jestem jedynaczką, ale pomogą nam finansowo przy remoncie więc może nie powinnam już więcej oczekiwać...
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
<zawstydzona> i jak wyszła??Nasze ukochane picie glukozy i spr po 1 godz i 2 godz
Hej żyjemy ale łatwo nie było bo Zuzi ida ząbki i marudna była niemiłosiernie ale Zosia to aniołek wiec dalismy rade.I jak było?? Wszyscy żyjecie??