Rossiczka
Moderatorka
ten czas leci w zastraszającym tempie, już kurcze III trymestr Ja zaczęłam na poważnie wyprawkę kompletować. Ale mam taki problem z decyzyjnością, że szok. Tez zastanawiam sie czy czasu starczy.@Rossiczka a jakoś toczę się do przodu [emoji16]. Zaczynam dziś 30 tydzień (29t0d) i zaczęło mnie coraz bardziej dopadać zwątpienie, że jeszcze tyyyyyyyyle rzeczy do ogarnięcia przede mną [emoji6], a czy mi starczy czasu? [emoji16]
Pocieszam się troszkę, że żyjemy w czasach, w których ewentualnie komórka z dostępem do internetu i pewna sumka na koncie pozwoli mi nawet z łóżka czy ze szpitala dopiąć wyprawkę [emoji6]. Chociaż póki co (tfu tfu, odpukać) nie mogę narzekać na samopoczucie [emoji6] tylko przy dłuższym siedzeniu zaczyna mnie pobolewać kość ogonowa i muszę się na chwilkę wtedy położyć.. Uwielbiam chwile, w których urządzam sobie w biurze krótką przerwę na leżakowanie, a ktoś do mnie wtedy przychodzi [emoji23] te miny zawsze są interesujące [emoji23]. Zwłaszcza, że niektórzy współpracownicy dopiero teraz odkrywają moją już dość zaawansowaną ciążę [emoji6].
Czy ktoś się orientuje jak ma się sprawa z usg 3 trymestru? Powinno się je wykonać do 31+6 ze względu na wielkość dziecka czy znowu jest to uwarunkowane jakimiś prawnymi sprawami (jak w przypadku usg 2 trymestru)? Powinnam się umówić, a nie mogę się zebrać i podjąć decyzji kiedy najlepiej, zwłaszcza, że na ostatniej wizycie lekarz nie wspomniał, że to już powinnam je zrobić..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do zakupów to tak jak w reklamie, za całą resztę zapłacisz Mastercard Ja jednak mam lek jak pomyśle, że T. mógłby zając się wyprawką
Tak do 31+6 powinno się zrobić, tez są ogólne wytyczne jak przed tym pierwszym genetycznym.