kosa1212
Fanka BB :)
Wracaj jak najszybciej do zdrówka [emoji2]Hej dziewczyny.
Ja na szybko, wczoraj u diabetolog kicha, 1 jednostka na czczo i musiala mnie zaliczyc do mam cukrzycowych, mimo, ze jeszcze rok temu bym sie nie kwalfikowala. Poki co glukometr, mowila, ze mam przejsc na diete, probuje powoli ograniczac produkty, zobacze jak cukry, jest szansa, ze jak beda caly czas w normie to dieta nie bedzie potrzebna.
Mi zas diabetolog powiedziala, ze za malo przybralam te 3kg, tyle, ze ja zaczelam z nadwaga.
Ja przy cukrzycy urodzilam Franka 3080, prawda jest taka, ze jak dba sie o te cukry to dziecko normalnie rosnie.
Ogolnie ograniczam forum na pare dni, bo mnie i Franka dopadlo chorobsko, prawdopodobnie zarazilismy sie od mamy, a ona miala temperature nawet 39stopni, ja poki co tylko bol gardla, katar i stan podgoraczkowy. Niestety ja jestem mega slaba i jeszcze chore dziecko i nie mam czasu na forum. Postaram sie odezwac w piatek po usg.
Co do forum, moze faktycznie lepiej juz zostawic ten temat, lub przeniesc rozmowy na ten zamkniety, po co dziewczyny ktore dopiero tu przyszly maja to czytac. To chyba nie jest miejsce na klotnie. Cieszmy sie ciaza.
Ide spac, poki mlody drzemie..
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom