reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@karolcia to zaraz wrzucę na post wyprawkowy moje ostatnie zakupy :D
Ja po porodzie Tobiasza wysłałam T. po laktator to wrócił z ręcznym madeli kupionym w pierwszym lepszym sklepie w cenie elektrycznego...

reklama
ja mam 1,2kg na plusie ale ja waze duzo za duzo wiec to dobrze. Ja bylam przerazona wizja zawozenia rano do przedszkola, corka i 2 noworodkow hardcore ale sie wyjasnilo bo maz zwolnil sie z pracy otwiera swoja dzialalnosc i bedzie mogl rano corke wozic. A popoludniu to mysle ze juz jakos damy rade choc ma sale na 3pietrze a tu dwa nosidelka heh

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj, bardzo sie ciesze ze do nas dolaczasz! Wspolczuje tylu strat... nir potrafie sobie wyobrazic co czujesz :(

Ciesze sie ze tym razem wszystko idzie w jak najlepszym kierunku. Wpisze cie do kalendarza, ok?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisuj śmiało☺ zaczynam się cieszyć ta ciąża bo wcześniej to tylko strach

Dziewczyny jakie miałyście wyniki krzywej cukrowej? Ja dzisiaj robilam i tak na
czczo 79,
po 1 h podania glukozy 93,
po 2h 77. Nie jest to za niski poziom?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Manique a waga od początku ciąży rośnie systematycznie czy na początku było mało, a teraz trochę przyspieszyło?
Ja też bez cukrzycy i mam już pewnie blisko 10 na plusie (dowiem się na wizycie - poza się nie ważę [emoji6], ale już zmieniłam spodnie na większe, także myślę, że jednak od ostatniej wizyty trochę przytyłam..).

@Millo jak dobrze Cię widzieć. Martwiłam się jak tam z Leo przeżywacie to przedszkole [emoji6] i widzę, że obawy były uzasadnione.. Dobrze, że udało się go zabrać z tego z dziwnymi zasadami. Mam nadzieję, że szybko mu choroba minie.. Dużo zdrowia dla niego [emoji8] i dla Ciebie byś nic nie podłapała. Na wyprawkę jeszcze masz trochę czasu, tym się nie przejmuj [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz przyspieszyła bo wcześniej co zjadłam to wymiotowalam

Dziewczyny jakie miałyście wyniki krzywej cukrowej? Ja dzisiaj robilam i tak na
czczo 79,
po 1 h podania glukozy 93,
po 2h 77. Nie jest to za niski poziom?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem wyniki prawidłowe [emoji5]

A nie masz z wynikami takich widełek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś na wyzycie i z moimi wynikami 83,148,76 lekarka wysłala mnie na konsultacje do diabetyka. Serducho słyszałam. Hemoglobina na granicy ale ok.

Jeśli zapisałam się na usg 3 trymestru w 27 i 5 dni to nie za wcześnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry