reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cos na rozluznienie temtow przedszkolnych :) nie bylo u was tak zle dziewczyny ;)

1505313935-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś na wyzycie i z moimi wynikami 83,148,76 lekarka wysłala mnie na konsultacje do diabetyka. Serducho słyszałam. Hemoglobina na granicy ale ok.

Jeśli zapisałam się na usg 3 trymestru w 27 i 5 dni to nie za wcześnie?
A co z tymi wynikami jest nie tak? Bo drugi pomiar nadal w granicach normy chyba? Czy wedlug Twoich norm jest inaczej?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodzi o drugi wynik, bo wg niej jesr minimalnie przekroczony a wg tego co wyczytałam jest okej, ale skoro mam iść na konsultacje to pojde

Jak jest z pierwszenstwem w kolejkach do lekarza? Normalnie w swojej sprawie to mamy pierwszeństwo a Jak to wyglada gdy idę nie z sobą do lekarza tylko z dzieckiem?

Byłam dziś na wyzycie i z moimi wynikami 83,148,76 lekarka wysłala mnie na konsultacje do diabetyka. Serducho słyszałam. Hemoglobina na granicy ale ok.

Jeśli zapisałam się na usg 3 trymestru w 27 i 5 dni to nie za wcześnie?
Usg III trymestru jest wykonywane między 28 a 32 tyg ciąży, pewnie może być 27 i 5 o ile dzieciaczek ma już odpowiedni wymiar.

Maja zdrowka dla Franka i dla Ciebie:*oby szybko minelo i przykro mi ze cukrzyca wyszla:(

Manique dziekuje za slowa otuchy:*chłone je jak gąbka:)

Evela to prawda z tym tyciem np.grubsze osoby nawet na minusie moga miec hihi:)

Kosa,Lake dziekuje:*

Karolcia oj przezywamy przedszkole i to bardzo:(On zawsze taki pogodny i odwazny a tu nagle takie cos:(Psychicznie wymiękam.Co do prenatalnego to ja robie 31t2d bo nie bylo wczesniej terminu.Lekarz mi mowil ze najlepiej przyjsc w 31 tyg takze nie wiem.

Misianka dzieki za pocieszenie:)z 3 to bym chyba sfiksowała:p matko tyle rzeczy mnie przeraza.Nie wiem czy to dołek czy juz tak mam.

Magda to prawda ale zaluje ze w ogole Go przenieslismy bo tak skakac to dla Niego to tez nie dobre bylo a jeszcze sie bardziej zrazil:(no ale chcielismy jak najlepiej dla Niego..

Ariska pocieszylas mnie ze az tak sie nie bede miala jak Ty hihi:**

Leoś tak bardzo kaszle..normalnie ten mokry kaszel Go zalewa non stop wykaszluje az Mu sie podnosi:(potrafi tak pol h... Przepraszam ze tak smęce ale do tej pory nie mielismy zadnej choroby powazniejszej i sama juz panikuje:(Modle sie by juz sie to skonczylo!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak jest z pierwszenstwem w kolejkach do lekarza? Normalnie w swojej sprawie to mamy pierwszeństwo a Jak to wyglada gdy idę nie z sobą do lekarza tylko z dzieckiem?
A ja na Twoim miejscu korzystałabym z przywileju nawet jeśli chodzi o dziecko [emoji6]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry