oli-oli
Fanka BB :)
Mam tylko górne granice. Po 1h <180 po 2h <153. Dzięki za odpowiedź [emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tylko górne granice. Po 1h <180 po 2h <153. Dzięki za odpowiedź [emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A co z tymi wynikami jest nie tak? Bo drugi pomiar nadal w granicach normy chyba? Czy wedlug Twoich norm jest inaczej?Byłam dziś na wyzycie i z moimi wynikami 83,148,76 lekarka wysłala mnie na konsultacje do diabetyka. Serducho słyszałam. Hemoglobina na granicy ale ok.
Jeśli zapisałam się na usg 3 trymestru w 27 i 5 dni to nie za wcześnie?
Pewnie,konsultacja nie zaszkodzi [emoji4]Chodzi o drugi wynik, bo wg niej jesr minimalnie przekroczony a wg tego co wyczytałam jest okej, ale skoro mam iść na konsultacje to pojde
to normalna kolejka Ciebie obowiązujeJak jest z pierwszenstwem w kolejkach do lekarza? Normalnie w swojej sprawie to mamy pierwszeństwo a Jak to wyglada gdy idę nie z sobą do lekarza tylko z dzieckiem?
Usg III trymestru jest wykonywane między 28 a 32 tyg ciąży, pewnie może być 27 i 5 o ile dzieciaczek ma już odpowiedni wymiar.Byłam dziś na wyzycie i z moimi wynikami 83,148,76 lekarka wysłala mnie na konsultacje do diabetyka. Serducho słyszałam. Hemoglobina na granicy ale ok.
Jeśli zapisałam się na usg 3 trymestru w 27 i 5 dni to nie za wcześnie?
A ja na Twoim miejscu korzystałabym z przywileju nawet jeśli chodzi o dziecko [emoji6]Jak jest z pierwszenstwem w kolejkach do lekarza? Normalnie w swojej sprawie to mamy pierwszeństwo a Jak to wyglada gdy idę nie z sobą do lekarza tylko z dzieckiem?