Lake882
Fanka BB :)
Oczywiście ze tak ale nie braliśmy całego zestawuSuuuper. Pochwalisz sie??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście ze tak ale nie braliśmy całego zestawuSuuuper. Pochwalisz sie??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będę miała pewnie dużego wyboru bo muszę coś znaleźć w sklepie stacjonarnym bo przez net już nie zdążę zamówić. Dzisiaj na pewno kupię więc dam znać. Myślałam że max 150 ale się okaże. Co do kursu pływania super sprawa. Z pierwsza córką też chodziliśmy od 3 miesiąca [emoji3] Ale wiem że oni nie chcą bo już to im proponowalam. No nic porozmawiam jeszcze z nimi co by się im przydało.@kosa1212 kochana jak znajdziesz jakaś fajna ofertę na szumisia to daj znać prosze, bo też przymierzam się do kupnaa ile chcesz wydać pieniędzy? Moja przyjaciółka dostała na chrzciny swojego maleństwa kurs pływania dla niemowlakow
ekstra sprawa, ale już z tych "droższych"
![]()