reklama
padiq
Fanka BB :)
To dobrze. Miałam na myśli to że nie wiadomo komu wierzyć z tymi zaleceniami.Tylko ja po in vitro jestem i moj lekarz z ktorym przeszlam cala.procedure rekomenduje branie i ja mu ufam, w końcu "z nim" zaszlam w ciaze a normalny lekarz nam nie pomogl.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Czekamy na córeczkę. Najprawdopodobniej Nela. Dzięki za dopisanie[emoji3]Przypomnisz mi na kogo czekamy??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Kochana moja pierwsza córka do pół roku spała w śpiworku bądź w rozku. Dodatkowo jak była potrzeba przykrywałam ją kocykiem. Co do Pościeli oczywiście też od razu kupiłam większą więc była na potem. Tym razem zamiast rozka chce kupić jakiś otulaczNo właśnie, rożkiem rozłożonym też można przykrywać [emoji6]. Także ta kołderka to raczej tak bardzo przyszłościowo [emoji6] do dostawki na pewno nie wejdzie [emoji16].
Do tego śpiworka nie jestem zbytnio przekonana, nie wiem czy się sprawdzi, bo nie znam dziecka które w takim sypiało, ale był w super okazyjnej cenie i mnie ten Kubuś tak skusił [emoji7].
@basiulka9 ja chciałam kupić butelkę tommee tippee, taką antykolkową. Ale jako, że jeszcze nie zdecydowałam się na żaden laktator, to z wyborem butli poczekam, może jednak kupię taką, która będzie pasować do laktatora..
M@gda
Moderatorka
Mysle, ze to tez zalezy od konkretnej sytuacji. Ale racja, ciezko jest jakiemus lekarzowi zaufac.To dobrze. Miałam na myśli to że nie wiadomo komu wierzyć z tymi zaleceniami.
M@gda
Moderatorka
Suuuper. Pochwalisz sie??Meldujea ze jestem ale nie dam rady Was nadrobić tak to już jest [emoji5]
MAM nadzieje ze u Was wszystko ok [emoji5]
U mnie weekend szybko zleciał a wczoraj miałam dużo załatwiania.
Udało nam się wreszcie podjechać zamówić mebelki dla małej.
M@gda
Moderatorka
Myslisz ze otulacz wystarczy? Nie za.cieniutki? Rozumiem, ze przy otulaczu będziesz jeszcze korywac jakims kocykiem.Kochana moja pierwsza córka do pół roku spała w śpiworku bądź w rozku. Dodatkowo jak była potrzeba przykrywałam ją kocykiem. Co do Pościeli oczywiście też od razu kupiłam większą więc była na potem. Tym razem zamiast rozka chce kupić jakiś otulacz
kosa1212
@Gosik96 super że wyniki się poprawiły i teraz możesz choć trochę poszaleć [emoji3]@basiulka9 ja mam z drbrown antykolkową
reklama
kosa1212
Tak otulacz jako pierwsza warstwa a potem kocyk. Na zimniejsze dni czy noce pewnie pójdzie w ruch kołderkaMyslisz ze otulacz wystarczy? Nie za.cieniutki? Rozumiem, ze przy otulaczu będziesz jeszcze korywac jakims kocykiem.