gdzie jest taki mail od adminki? otrzymały go tylko wybrane dziewczyy?Witam, widziałam, że otrzymałyśmy maila od adminki. Odpisałam na niego, nie wiem, czy moja odpowiedź widzą wszyscy, ale jeśli nie - jest w nim też moja prośba o nakreślenie sytuacji ' z drugiej strony" bo moja jest subiektywna. Szczególnie dobrze by było, żeby odezwały się dziewczyny, które przeniosły się, a przeczytają tego maila.
Zaraz uzupełnię kalendarz wczorajszymi prośbami o wpisy (chwilę mi to zajmie) i go wrzucę
reklama
M@gda
Moderatorka
I jak bułki z makiem?? Zostają w jadłospisie?? Dobrze, ze nie masz jakichś wielkich obostrzeń cukrowychMelduje się po wizycie, dziękuje za trzymanie kciuków
Wszystko w porządku, podobały się wyniki lekarce i mam jeść tak samo jak jadłam, cukier sprawdzać 4 razy. Nie muszę już notować co dokładnie jadłam, jednanie jak przekroczę to wtedy aby to wykluczyć z jadłospisu. Wizyta za dwa tygodnie do kontroli. Uff ulżyło mi a miałam mieć co tydzień ale chyba jak wyniki Ok to zmieniła. Nawet sobie pozwoliłam teraz na mała bułeczkę z makiem. Zobaczę jak wyjdzie po niej cukier [emoji85][emoji87] oczywiście jeszcze zagryzłam makrela wędzona i pomidorówka Haha gołąbki dopiero teraz wstawione!! Tyle przy tym roboty, będą na kolacje i przez dwa dni na obiad [emoji5]
Co do pościeli to ja kupiłam taka malutka 65x75 i do tego mała płaska podusia z wypełnieniem. Na początek chcemy w koszu mojrzesza żeby Aleks spał wiec taka mała będzie akurat a jak będzie już większy to się kupi normalna, mam jeszcze jeden rozek i spiworek od kuzynki wiec zobaczymy co mu się spodoba przy spaniu.
@M@gda dopisze się jeszcze w inne miejsca później. Dobrze nie nie przekręcałam nic i jest Ok.
Wybaczcie ze tak się rozpisuje ale taka gaduła ze mnie trochę [emoji87][emoji85]
Jak reszta po wizytach??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
A nie wiem, ja dostałam, wyglądał, jakby był adresowany do wszystkich, ale może nie. Chodzi głównie o tą burzę, która była.gdzie jest taki mail od adminki? otrzymały go tylko wybrane dziewczyy?
Nie wiem kto pisał do adminki, ale może to i dobrze.
kosa1212
Fanka BB :)
Odpowiedzi nie widzą wszyscy. Zgadzam się w 100%Witam, widziałam, że otrzymałyśmy maila od adminki. Odpisałam na niego, nie wiem, czy moja odpowiedź widzą wszyscy, ale jeśli nie - jest w nim też moja prośba o nakreślenie sytuacji ' z drugiej strony" bo moja jest subiektywna. Szczególnie dobrze by było, żeby odezwały się dziewczyny, które przeniosły się, a przeczytają tego maila.
Zaraz uzupełnię kalendarz wczorajszymi prośbami o wpisy (chwilę mi to zajmie) i go wrzucę
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
I ja planuję karmić piersią, ale na szkole rodzenia powiedzieli, że warto mieć swoją butlę (a najlepiej 2) i nawet zabrać do szpitala w razie gdyby się okazało, że nie ma się wystarczająco pokarmu i/lub dziecko zaczęłoby tracić dużo na wadze i wtedy dokarmianie byłoby konieczne.Co do butelki to ja mam z LOVI jedną małą w razie "w" bo mam zamiar karmić tak jak młodszego udało mi się karmić do pół roku
Ale się dziś ucieszyłam jutro maja mi przywieść wózek
M@gda
Moderatorka
A to jakies specjalne do kp??A ja jeśli chodzi o butelki to mam medela calma, bo planuje kp.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja nic nie dostałam znaczy że do wybranychA nie wiem, ja dostałam, wyglądał, jakby był adresowany do wszystkich, ale może nie. Chodzi głównie o tą burzę, która była.
Nie wiem kto pisał do adminki, ale może to i dobrze.
M@gda
Moderatorka
Oby nie był potrzebny, ale jeśli będzie to tylko na zdrowie maluchom niech wyjdzie!!Tak wlasnie maja rosnac rowno bo jakby byla dysproporcja to znaczy ze jedno dziecko dostaje mniej. Dzis mialam usg i czekamy na wyniki posiewow i decyzja czy krazek zakladamy
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Którą masz wpisane w książeczkę?? Do której jesteś bardziej przywiązana. I tak terminy są orientacyjne a dzidzia urodzi się kiedy sama zechceHeh bo ja nie wiem, którą datę podać. Z usg 26.12 z terminu 05.01
reklama
M@gda
Moderatorka
Ja kupiłam płatki mydlane i chyba też lovele, ale nie sprawdzę, bo musiałam awaryjnie przyjechać od mamy do domu do remontu, bo coś wypadło, a u mamy mam i płyn i ciuszki do prania. A miałam zacząć je prać... i diupka.Ja też piorę w Loveli