reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam, widziałam, że otrzymałyśmy maila od adminki. Odpisałam na niego, nie wiem, czy moja odpowiedź widzą wszyscy, ale jeśli nie - jest w nim też moja prośba o nakreślenie sytuacji ' z drugiej strony" bo moja jest subiektywna. Szczególnie dobrze by było, żeby odezwały się dziewczyny, które przeniosły się, a przeczytają tego maila.

Zaraz uzupełnię kalendarz wczorajszymi prośbami o wpisy (chwilę mi to zajmie) i go wrzucę ;)
gdzie jest taki mail od adminki? otrzymały go tylko wybrane dziewczyy?

reklama
Melduje się po wizycie, dziękuje za trzymanie kciuków :)
Wszystko w porządku, podobały się wyniki lekarce i mam jeść tak samo jak jadłam, cukier sprawdzać 4 razy. Nie muszę już notować co dokładnie jadłam, jednanie jak przekroczę to wtedy aby to wykluczyć z jadłospisu. Wizyta za dwa tygodnie do kontroli. Uff ulżyło mi a miałam mieć co tydzień ale chyba jak wyniki Ok to zmieniła. Nawet sobie pozwoliłam teraz na mała bułeczkę z makiem. Zobaczę jak wyjdzie po niej cukier [emoji85][emoji87] oczywiście jeszcze zagryzłam makrela wędzona i pomidorówka Haha gołąbki dopiero teraz wstawione!! Tyle przy tym roboty, będą na kolacje i przez dwa dni na obiad [emoji5]

Co do pościeli to ja kupiłam taka malutka 65x75 i do tego mała płaska podusia z wypełnieniem. Na początek chcemy w koszu mojrzesza żeby Aleks spał wiec taka mała będzie akurat a jak będzie już większy to się kupi normalna, mam jeszcze jeden rozek i spiworek od kuzynki wiec zobaczymy co mu się spodoba przy spaniu.

@M@gda dopisze się jeszcze w inne miejsca później. Dobrze nie nie przekręcałam nic i jest Ok.

Wybaczcie ze tak się rozpisuje ale taka gaduła ze mnie trochę [emoji87][emoji85]

Jak reszta po wizytach??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I jak bułki z makiem?? Zostają w jadłospisie?? Dobrze, ze nie masz jakichś wielkich obostrzeń cukrowych :)

Witam, widziałam, że otrzymałyśmy maila od adminki. Odpisałam na niego, nie wiem, czy moja odpowiedź widzą wszyscy, ale jeśli nie - jest w nim też moja prośba o nakreślenie sytuacji ' z drugiej strony" bo moja jest subiektywna. Szczególnie dobrze by było, żeby odezwały się dziewczyny, które przeniosły się, a przeczytają tego maila.

Zaraz uzupełnię kalendarz wczorajszymi prośbami o wpisy (chwilę mi to zajmie) i go wrzucę ;)
Odpowiedzi nie widzą wszyscy. Zgadzam się w 100%

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do butelki to ja mam z LOVI jedną małą w razie "w" bo mam zamiar karmić tak jak młodszego udało mi się karmić do pół roku

Ale się dziś ucieszyłam jutro maja mi przywieść wózek :)
I ja planuję karmić piersią, ale na szkole rodzenia powiedzieli, że warto mieć swoją butlę (a najlepiej 2) i nawet zabrać do szpitala w razie gdyby się okazało, że nie ma się wystarczająco pokarmu i/lub dziecko zaczęłoby tracić dużo na wadze i wtedy dokarmianie byłoby konieczne.

Tak wlasnie maja rosnac rowno bo jakby byla dysproporcja to znaczy ze jedno dziecko dostaje mniej. Dzis mialam usg i czekamy na wyniki posiewow i decyzja czy krazek zakladamy

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Oby nie był potrzebny, ale jeśli będzie to tylko na zdrowie maluchom niech wyjdzie!!

reklama
Do góry