reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mi się tez te wózki podobały i dlatego go wzięłam przymierzałam się do innego ale jak się dowiedziałam że jeszcze dodatkowo musze dokupić do niego ochraniacze to wolałam ten bo przy tym mam full wypas a co do koloru to mój mąż wybierał jak był w domu tylko było powiedziane nie czerwony ani różowy hehehehe
Mnóstwo siwych wózków widać na ulicach, ten kolor jest teraz w modzie. Ja wybieram kolorowe, upatrzyłam sobie piękny różowy, taki pudrowy, niewyzywający, ale mąż powiedział, że róż odpada, nie będzie z takim wózkiem spacerował hehe więc znam tą bajkę:laugh2:a już np. fioletowe mu się podobają, tylko ten róż pali w oczy hehe

reklama
Mnóstwo siwych wózków widać na ulicach, ten kolor jest teraz w modzie. Ja wybieram kolorowe, upatrzyłam sobie piękny różowy, taki pudrowy, niewyzywający, ale mąż powiedział, że róż odpada, nie będzie z takim wózkiem spacerował hehe więc znam tą bajkę:laugh2:a już np. fioletowe mu się podobają, tylko ten róż pali w oczy hehe
Mój mąż na róż mówi że to świński róż i jak cos kupie dla małej to słyszę znów świński róż im to się łatwo mówi a sklepach jest ciężko co kupić w innym kolorze jak prawie wszystko różowe dla dziewczynki jest

@evela.8585 nam się udało u dostalismy w spadku wózek TAKO, wiec nie wybrzydzamy, sama nie wiedziałabym na co się zdecydować. A później kupimy jakaś spacerówkę.

@maggie91 jak podróż?? Już pewnie na miejscu jesteś.

@M@gda ale grzyby!! Extra!! Pochwał się później łowami tymi z lupka i tymi z lasu [emoji5] Niestety nie znam żadnych przepisów. Ja tylko jak byliśmy na grzybach to zbierałam i oddawałam komuś [emoji87][emoji85]

@Martyska30 witaj!! Współczuje przeżyć ale teraz nie ma wyjścia i musi być dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do moich lumpkowych łowów to wstyd się przyznać większość dla mnie tym razem, bo muszę mieć w czym chodzić w tej ciąży, ale dla dziecka też coś kupiłam. Przyszły jeszcze 2 rzeczy z olx. Wrzucę do zakupów :)

Bez zmian dalej wymiotuje i mnie mdli musze jutro się przejść do lekarza bo się wykończę

Aaaaa pojechałam dziś wózek oglądać i tak oglądałam że kupiłam bo tak fajnie mi się nim jeździło i leki jest że musiał być mój a dojdzie do mnie w piątek
Takie cudo zakupiłam Link do: Lameiro 3w1 od BABE BOSS - bestseller - Wózki śląsk
Może ty złapałaś jakąś żołądkówkę?? dzieci nie są chore??

Co do wózka, to jest śliczny!!! Taki szary kolor wybrałaś czy jakiś inny??

Hmm, ja na katar zawsze brałam jakieś krople, ale podobno katar leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień:)więc pewnie sam przejdzie.
Tak tylko,ze do tego gardło i boli głowa :( jak nie będzie lepiej to się wybiorę do lekarza,ale narazie próbuje jakies domowe sposoby,moczę właśnie nogi w wodzie z solą i zjadłam kanapkę z czosnkiem :p ale na nos nie wiem co Eh ta pogoda i się przypałęta jakies paskudztwo :(

Przeszedł mi na szczeście ból żoładka w końcu ale myślalam ze sie wykończe.
Doszla w koncu paczka ze smyka jestem zadowolona☺ kolejne punkty z listy moge odchaczyc.
misianka śliczny wózek
Martyska30 witaj wśród nas straszne przezycia masz za soba przykro mi ale tym razem wszystko sie uda ☺
pochwal się zakupami :)

Piękne grzyby! Jeśli chcesz je zjeść od razu to najlepiej jest podsmażyć z cebulką i ziołami/przyprawami. Potem można zjeść np z ziemniakami (może być to pure) ale można też do czegoś innego np jako farsz do naleśników :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowałyśmy z babcią:
Prawdziwki suszymy, będą na święta. Maślaki pól na pół podzieliłyśmy na sos śmietanowy z pietruszką i pierogi z grzybami :)

reklama
Może ty złapałaś jakąś żołądkówkę?? dzieci nie są chore??

Co do wózka, to jest śliczny!!! Taki szary kolor wybrałaś czy jakiś inny??
Mały wymiotował z piątku na sobotę i mu przeszło a ja ze starszym zaczęłam od wczoraj i mnie dalej trzyma a im przeszło jutro przejdę się do lekarza bo na własna rękę leczyć się nie będę a najgorsze jest to ze ja dziś jestem na jednej kanapce to ja zwróciłam bo na jedzenie patrzeć nie mogę

Do góry