Ja nic nie przełknę jeden plus jest dziś taki że pic mogę i nie zwracamA jakbyś zjadła coś słodkiego, tak żeby chociaż kalorii trochę dziecku dostarczyć?? Ale to już może jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie przełknę jeden plus jest dziś taki że pic mogę i nie zwracamA jakbyś zjadła coś słodkiego, tak żeby chociaż kalorii trochę dziecku dostarczyć?? Ale to już może jutro.
Przykro mi, że aż tak cię chwyciłoJa nic nie przełknę jeden plus jest dziś taki że pic mogę i nie zwracam
Spróbuje cos później zjeść chociaż skórkę od chlebaPrzykro mi, że aż tak cię chwyciło
Ja tez mam nisko dziecko. Lekarz mówił, żeby leżąc poduszkę pod pupę kłaść, w tej pozycji nie naciska tak szyjki. Ja głównie czuję dziecko na dole, ale też czuję jak mi boxuje w wątrobęDziewczyny jak odczuwacie ruchy maluszków po całym brzuszku czy tylko w jednym miejscu bo mnie trochę martwi moja kruszynka bo ja czuje nisko i nawet ten brzuch mam nisko bo z tego co pamiętam przy chłopakach to oni cały brzuch mi skopali i wysoko był brzuchol
Mi najwyżej boksuje do połowy pępka a tak cały czas nisko ehh ale jak to mi moja mama powiedziała tak to jest z dziewczynkami że nisko są ułożoneJa tez mam nisko dziecko. Lekarz mówił, żeby leżąc poduszkę pod pupę kłaść, w tej pozycji nie naciska tak szyjki. Ja głównie czuję dziecko na dole, ale też czuję jak mi boxuje w wątrobę
Super wagaJa po wizycie dzidzia waży 1350 i wszystko jest ok
Kawał baby Super, że wszystko okJa po wizycie dzidzia waży 1350 i wszystko jest ok