reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Chcialam sie przywitać[emoji5] termin porodu mam na 28 grudnia i spodziewam się coreczki[emoji5] jestem po 6 poronieniach więc dlatego dołączam się teraz bo wcześniej się bałamnawet w pracy dowiedzieli do tydzień temu[emoji5]Mam nadzieję ze teraz będzie wszystko dobrze i będę miała swoje ukochane maleństwo [emoji5]
Witaj, bardzo sie ciesze ze do nas dolaczasz! Wspolczuje tylu strat... nir potrafie sobie wyobrazic co czujesz :(

Ciesze sie ze tym razem wszystko idzie w jak najlepszym kierunku. Wpisze cie do kalendarza, ok?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolcia z tego co kojarzę jesteśmy bardzo podobne terminem i tak się cieszę że już dzieci takie duże :)ja idę na usg w środę i jestem strasznie ciekawa jaki duży jest mój synek., niewidziałam go już 2 miesiące bo ostatnio było tylko serduszko i szyjka więc już się doczekać niemoge:biggrin2::-p
Malgos! Alez dawno cie nie widzialam! Co u ciebie, maluszka, jak maz? Juz dobrze z kregoslupem?

@M@gda przepiękne!!!!!!! :) :) ja wszystkie maslaki z tego roku pakuje do słoików w ocet :) paczkę jedna zamroziłam bo Mąż lubi dodawać do jajecznicy :) pokaż koniecznie łupy z lumpka!:)
@Małgoś86 a na kiedy masz termin?

Jeszcze 2h z hakiem przede mną, powoli zaczyna być mi niewygodnie. Na całe szczęście jest mało ludzi :)

@Martyska30 witaj serdecznie! Bardzo współczuję przeżyć związanych z Twoimi aniołkami. Teraz wszystko musi być dobrze :*
Na szczescie w pociagu mozna pochodzic i isc do lazienki :d

Też znalazłam na olx wózek tako laret, który mi się podoba. Głównie chodzi o gondolę żeby na kilka spacerów zimowych była bo spacerówkę kupimy nową jak przyjdzie na to czas. Jest za dużo wózków wszędzie, za duży wybór:)
misianka Super wózek! Też na początku jak tylko dowiedziałam się o ciąży przeglądałam wózeczki od tego producenta, podobał mi się granatowy w kropeczki w stylu retro na dużych kołach, ale coś się rozmyśliłam :)
M@gda Ja jestem daleko za murzynami jeśli chodzi o kwestie informatyczne :), ale jeśli piszesz, że to excel to jak mąż wróci z pracy to mi to uzupełni.:)
...ale ten czas szybko mija! Już za 3miesiące grudzień i się zacznie...:)

Chcialam sie przywitać☺ termin porodu mam na 28 grudnia i spodziewam się coreczki☺ jestem po 6 poronieniach więc dlatego dołączam się teraz bo wcześniej się bałamnawet w pracy dowiedzieli do tydzień temu☺Mam nadzieję ze teraz będzie wszystko dobrze i będę miała swoje ukochane maleństwo ☺
Cześć:) gratuluję dziewczynki! Już będzie wszystko dobrze!

Też znalazłam na olx wózek tako laret, który mi się podoba. Głównie chodzi o gondolę żeby na kilka spacerów zimowych była bo spacerówkę kupimy nową jak przyjdzie na to czas. Jest za dużo wózków wszędzie, za duży wybór:)
misianka Super wózek! Też na początku jak tylko dowiedziałam się o ciąży przeglądałam wózeczki od tego producenta, podobał mi się granatowy w kropeczki w stylu retro na dużych kołach, ale coś się rozmyśliłam :)
M@gda Ja jestem daleko za murzynami jeśli chodzi o kwestie informatyczne :), ale jeśli piszesz, że to excel to jak mąż wróci z pracy to mi to uzupełni.:)
...ale ten czas szybko mija! Już za 3miesiące grudzień i się zacznie...:)
Mi się tez te wózki podobały i dlatego go wzięłam przymierzałam się do innego ale jak się dowiedziałam że jeszcze dodatkowo musze dokupić do niego ochraniacze to wolałam ten bo przy tym mam full wypas a co do koloru to mój mąż wybierał jak był w domu tylko było powiedziane nie czerwony ani różowy hehehehe

reklama
@Kasia8800 oprócz tego co radzi Eraja to polecam zaparzone siemię lniane, taki kisiel. Teraz praktycznie piję je codziennie wieczorem, bo jak się tylko położę to zaczyna mnie męczyć zgaga.. Wcześniej pomagały mi migdały, ale chyba już mam ich dość [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry