Ja małą paczuszkę 1 kupowałam do szpitala a tak zaopatrzyłam się na promocji w LIDLU w 2 bo 2 są od 3kg
Dziękuje, to teraz już 2 będę kupować.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja małą paczuszkę 1 kupowałam do szpitala a tak zaopatrzyłam się na promocji w LIDLU w 2 bo 2 są od 3kg
Piękny jest! Ale juz duzy jest. W brzuszku mizna sobie possac, uczymy sie tego odruchu ciezko jescCześć dziewczyny meldujęmy się z nie zaplanowanego Usg 3 trymestr. Antos rozwija się prawidłowo ma już 1500 g jest sporym wstydliwym chłopcem. Nie chciał pokazać całej buźki bo ssal kciuk, to ma po mamusi wstyd się przyznać ale zamiast smoka to do 5 roku życia ciągnęła kciuka.
Tak smoczki z loviJa też brałam z tej samej firmy co ty prześcieradła i pieluszki muślin też a czy to smoczki z lovi ????
Czyli mówisz zeby jedne 1 a reszte juz 2 kupowac dobrze wiedziec☺Ja małą paczuszkę 1 kupowałam do szpitala a tak zaopatrzyłam się na promocji w LIDLU w 2 bo 2 są od 3kg
Cześć kobietki, witam Was po weekendzie.
W sobotę wieczorem mieliśmy gości, od rana zakupy, szykowanie, gotowanie. Na wieczór spuchły mi stopy, że hoho, jeszcze nigdy tak nie miałam. Siedzenie przy stole też masakra, to bolą plecy, to pupa, tak źle, tak nie dobrze Lada dzień początek trzeciego trymestru i pojawiają się oznaki...Za to wczoraj wylegiwałam się cały dzień przed tv Przeglądałam też wózki i stwierdziłam, że chyba kupimy jakąś używkę w dobrym stanie. Zważywszy na to, że rodzimy w grudniu to nie będzie dzień w dzień spacerów, gondola nie będzie non stop w użyciu i mała szybko z niej wyrośnie więc lepiej będzie kupić za jakiś czas dobrej jakości, wygodną spacerówkę a często kupując nowe zestawy gondola plus spacerówka okazuje się, że jedna bądź druga rzecz z zestawu jest lipą...Wy kobietki macie już wózki? Kupujecie/ kupiłyście nowe czy używane?
M@gda mam prośbę, mogłabys wpisać mnie do kalendarza? Ja jestem w tej kwestii totalną sierotą i nie kumam nic a nic!! Poza tym korzystam z laptopa a nie z tel.....Najbliższą wizytę mam 18września (kontrolną). Termin porodu 18grudnia, spodziewam się dziewczynki - Amelki
W związku z kombinezonami...to na którymś z forum dziewczyna pisała, że kombinezony mają być w lidlu pod koniec września lub w pażdzierniku, nie była pewna kiedy dokładnie, ale warto przeglądać gazetki bo często w lidlu są przecież ładne i dobre gatunkowo ubranka.
Moim zdaniem najlepiej bo 2 jest więcej w pace i są od 3 kg no chyba że dziecko 2 kg się urodzi to mniejsze aby z pupy nie spadałyCzyli mówisz zeby jedne 1 a reszte juz 2 kupowac dobrze wiedziec☺
Wsrod moich znajomych nie ma tak duzo dzieci ale moze powoli zaczna sie sypac jak z rekawa. Ale fajnie, ze juz 3cie, zazdraszczam wam dziewczynyKarolcia gratuluje duzego malucha.
My wlasnie wrocilismy ze spaceru i kumpela oglosila, ze mi znowu brzucha pozazdroscila i jest w ciazy:*. To juz ich trzecie. Miedzy maluchami tez bedzie miala 2lata roznicy. Tych dzieci wsrod znajomych sie tyle teraz rodzi, ze niedlugo urodziny maluchow to jak male wesele będzie.