reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Kasia8800 mnie pomogło mielone siemię lniane.

@maggie91 dobrze ze nawet minęło i miałaś przedział dla siebie.

@misianka zobaczymy jak będzie się sprawować. Jak dostalismy za darmo praktycznie nówkę to nie będziemy szukać innego. Przejechałam się trochę po domu i dobrze się prowadzi. Wiadomo wszystko wyjdzie w praniu. Jak coś to na lato kupimy inna spacerówkę a teraz przy zimie to z gondola nie pospaceruje się za długo. Ale dzięki za opinie.

Podpowiecie jak z pieluszkami jednorazowymi na początek. Mam kupiona paczkę 1 z dady i większa 1 z pampersa i nie wiem czy nie kupować na razie czy zaopatrzyć się podczas jakiś promocji jeszcze w jakieś paczki ale czy już 2 czy więcej 1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zrezygnowałam z 1 w ogóle, mam paczkę 2 i 3. Zawsze wydawało mi się, że 1 są dla wcześniaków, ale mogę się myli. dziewczyny z maluszkami, podpowiecie??

reklama
Ja zrezygnowałam z 1 w ogóle, mam paczkę 2 i 3. Zawsze wydawało mi się, że 1 są dla wcześniaków, ale mogę się myli. dziewczyny z maluszkami, podpowiecie??
Moja córka urodziła się mając 2.8 kg i mieliśmy 1. Teraz też zapowiada się że będzie kruszynka więc do szpitala na pewno 1.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Piękny jest! Ale juz duzy jest. W brzuszku mizna sobie possac, uczymy sie tego odruchu ciezko jesc :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ na telefonie wyszedł mi łamaniec :D
Miało być: "W brzuszku u mamy można sobie possać, bo to czas kiedy uczymy się tego odruchu bez którego ciężko jeść :)"

Też znalazłam na olx wózek tako laret, który mi się podoba. Głównie chodzi o gondolę żeby na kilka spacerów zimowych była bo spacerówkę kupimy nową jak przyjdzie na to czas. Jest za dużo wózków wszędzie, za duży wybór:)
misianka Super wózek! Też na początku jak tylko dowiedziałam się o ciąży przeglądałam wózeczki od tego producenta, podobał mi się granatowy w kropeczki w stylu retro na dużych kołach, ale coś się rozmyśliłam :)
M@gda Ja jestem daleko za murzynami jeśli chodzi o kwestie informatyczne :), ale jeśli piszesz, że to excel to jak mąż wróci z pracy to mi to uzupełni.:)
...ale ten czas szybko mija! Już za 3miesiące grudzień i się zacznie...:)
Już uzupełniłam, ale warto, żeby ci pokazał co i jak bo to super proste jest :)

Mi się tez te wózki podobały i dlatego go wzięłam przymierzałam się do innego ale jak się dowiedziałam że jeszcze dodatkowo musze dokupić do niego ochraniacze to wolałam ten bo przy tym mam full wypas a co do koloru to mój mąż wybierał jak był w domu tylko było powiedziane nie czerwony ani różowy hehehehe
Ja jeszcze brązowych nie lubię :)

Mnóstwo siwych wózków widać na ulicach, ten kolor jest teraz w modzie. Ja wybieram kolorowe, upatrzyłam sobie piękny różowy, taki pudrowy, niewyzywający, ale mąż powiedział, że róż odpada, nie będzie z takim wózkiem spacerował hehe więc znam tą bajkę:laugh2:a już np. fioletowe mu się podobają, tylko ten róż pali w oczy hehe
Mój nawet z różowym by poszedł :) Nie wstydziłby się :)

reklama
Mały wymiotował z piątku na sobotę i mu przeszło a ja ze starszym zaczęłam od wczoraj i mnie dalej trzyma a im przeszło jutro przejdę się do lekarza bo na własna rękę leczyć się nie będę a najgorsze jest to ze ja dziś jestem na jednej kanapce to ja zwróciłam bo na jedzenie patrzeć nie mogę
A jakbyś zjadła coś słodkiego, tak żeby chociaż kalorii trochę dziecku dostarczyć?? Ale to już może jutro.

Do góry