reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Kasia8800 mnie pomogło mielone siemię lniane.

@maggie91 dobrze ze nawet minęło i miałaś przedział dla siebie.

@misianka zobaczymy jak będzie się sprawować. Jak dostalismy za darmo praktycznie nówkę to nie będziemy szukać innego. Przejechałam się trochę po domu i dobrze się prowadzi. Wiadomo wszystko wyjdzie w praniu. Jak coś to na lato kupimy inna spacerówkę a teraz przy zimie to z gondola nie pospaceruje się za długo. Ale dzięki za opinie.

Podpowiecie jak z pieluszkami jednorazowymi na początek. Mam kupiona paczkę 1 z dady i większa 1 z pampersa i nie wiem czy nie kupować na razie czy zaopatrzyć się podczas jakiś promocji jeszcze w jakieś paczki ale czy już 2 czy więcej 1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zrezygnowałam z 1 w ogóle, mam paczkę 2 i 3. Zawsze wydawało mi się, że 1 są dla wcześniaków, ale mogę się myli. dziewczyny z maluszkami, podpowiecie??

reklama
Ja zrezygnowałam z 1 w ogóle, mam paczkę 2 i 3. Zawsze wydawało mi się, że 1 są dla wcześniaków, ale mogę się myli. dziewczyny z maluszkami, podpowiecie??
Moja córka urodziła się mając 2.8 kg i mieliśmy 1. Teraz też zapowiada się że będzie kruszynka więc do szpitala na pewno 1.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Piękny jest! Ale juz duzy jest. W brzuszku mizna sobie possac, uczymy sie tego odruchu ciezko jesc :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ na telefonie wyszedł mi łamaniec :D
Miało być: "W brzuszku u mamy można sobie possać, bo to czas kiedy uczymy się tego odruchu bez którego ciężko jeść :)"

Też znalazłam na olx wózek tako laret, który mi się podoba. Głównie chodzi o gondolę żeby na kilka spacerów zimowych była bo spacerówkę kupimy nową jak przyjdzie na to czas. Jest za dużo wózków wszędzie, za duży wybór:)
misianka Super wózek! Też na początku jak tylko dowiedziałam się o ciąży przeglądałam wózeczki od tego producenta, podobał mi się granatowy w kropeczki w stylu retro na dużych kołach, ale coś się rozmyśliłam :)
M@gda Ja jestem daleko za murzynami jeśli chodzi o kwestie informatyczne :), ale jeśli piszesz, że to excel to jak mąż wróci z pracy to mi to uzupełni.:)
...ale ten czas szybko mija! Już za 3miesiące grudzień i się zacznie...:)
Już uzupełniłam, ale warto, żeby ci pokazał co i jak bo to super proste jest :)

Mi się tez te wózki podobały i dlatego go wzięłam przymierzałam się do innego ale jak się dowiedziałam że jeszcze dodatkowo musze dokupić do niego ochraniacze to wolałam ten bo przy tym mam full wypas a co do koloru to mój mąż wybierał jak był w domu tylko było powiedziane nie czerwony ani różowy hehehehe
Ja jeszcze brązowych nie lubię :)

Mnóstwo siwych wózków widać na ulicach, ten kolor jest teraz w modzie. Ja wybieram kolorowe, upatrzyłam sobie piękny różowy, taki pudrowy, niewyzywający, ale mąż powiedział, że róż odpada, nie będzie z takim wózkiem spacerował hehe więc znam tą bajkę:laugh2:a już np. fioletowe mu się podobają, tylko ten róż pali w oczy hehe
Mój nawet z różowym by poszedł :) Nie wstydziłby się :)

reklama
Mały wymiotował z piątku na sobotę i mu przeszło a ja ze starszym zaczęłam od wczoraj i mnie dalej trzyma a im przeszło jutro przejdę się do lekarza bo na własna rękę leczyć się nie będę a najgorsze jest to ze ja dziś jestem na jednej kanapce to ja zwróciłam bo na jedzenie patrzeć nie mogę
A jakbyś zjadła coś słodkiego, tak żeby chociaż kalorii trochę dziecku dostarczyć?? Ale to już może jutro.

Do góry