M@gda
Moderatorka
Zamierzam wziąć notatnik, notowałaś coś??my byliśmy już na 3 spotkaniach i jestem zadowolona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamierzam wziąć notatnik, notowałaś coś??my byliśmy już na 3 spotkaniach i jestem zadowolona
nie nic nie notowałamZamierzam wziąć notatnik, notowałaś coś??
TrzymamyMiłego dnia dziewczyny
@M@gda koniecznie napisz jak było w szkole rodzenia.
Dobry pomysł z tym porodem, datą i imieniem.
Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki bo mam gości na grilla. Trochę wymagało to przygotowań i chyba jest to ostatnia impreza jaka organizujemy z mężem do czasu pojawienia się Jasia
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście przyniosą sałatki i inne smakołykiTrzymamy
Mam nadzieje, ze goscie nie zrzucili.wszustkiego na was i przyniosa chociaz po salatce no chyba ze to z okazji jakichs imienin czy urodzin
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w czwartek byłam na usg u innego lekarza bo mój nie ma w tym względzie doświadczenia. To była wizyta prywatna więc obowiązuje zasada płacisz-wymagasz. Lekarza na nfz też można zmienić i zawsze nawet gdy zostajesz przy swoim prowadzącym ,masz prawo do konsultacji z innym .Kobietki, mam takie pytanko, jeśli chciałabym się zapisać na usg ciąży do innego lekarza to pomimo, że nie jestem jego pacjentką nie będzie robił łaski, że przyszłam sobie takooo "z ulicy"? Moje ostatnie usg trwało ok 5-10min. i nie dostałam żadnego zdjęcia. Zdaniem lekarza wszystko jest ok, ale ja czuję pewien niedosyt.