reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja miałam wczoraj wizytę bez usg, wszytko ok. Szyjka długa, nawet bardzo długa, zamknięta. Mówił coś ze mam wysoko brzuch i przez to mam tak silne nieraz zgagi że aż całe płuca, plecy mnie bolą i ciężko oddech złapać. Wszytkie moje wyniki morfologi, krzywej i moczu idealne. ;) Byłam tak bardzo przekonana że chce tym razem CC tak teraz nie wiem..... Boję się coraz bardziej tego wszytkiego. Boję się tego że kolejny poród naturalny będzie długi, ciężki i że wymorduje mnie. No nic jeszcze troszkę czasu mamy na namysl chodź z tym czasem to też masakra leci jak szalony. Kolejna wizyta za 4 tyg również bez usg czyli będzie wypadało to 28 tydzień , USG zaproponował mi po 30 tyg, ale jeszcze się nie umawiałam.

Co do wagi ja mam plus 4 kg do przodu, jak wcześniej było cały czas na minusie tak teraz w górę leci ;) ale nie przejmuje się tym w ogóle. Po ciąży wszytko zleci na dół.

@zapmarta super ze wszytko ok! Gratulacje wizyty!

Widzę że wy już pełne szaleństwo zakupowe, pogodowe. Ja jeszcze nie myślę o tym po 30 tyg kupie takie rzeczy do porodu.

@Maglik ja była bym za spotkaniem! Dostosuję się ;) super pomysł

@reniuszek jakie piękne zdjęcia <3 super ze wszytko ok narazie z szyjka ;)!! Trochę spokoju masz. Co do torby i zakupów to mam takie samo podejście.

Co do glukozy u m ja różnicy nawet w minimalnym stopniu nie odczułam ;) wypiłam normalnie a potem normalnie się czułam ;)

Oooooooo @Millo kto tu się odezwał!!! suepr że u was wszytko ok! Powiem Ci ze ja przez te wakacje i nawał obowiązku też mniej jestem na forum. Na szczęście już niedługo szkoła, przedszkole i trochę ciszy będzie. Wtedy wrócę na forum.

@maja1987 @doublemummy ehh straszne te przygody mogą być z wczesniakami ;( my mieliśmy na forum w maju 2013 dzieczyne urodziła bliźniaki w 25 tyg coś takiego ale są zdrowe w 100 % rozwijają się tak jak moja córka która była donoszona a nawet przenoszona do 43 tyg. ;) tyle że ona urodziła w lutym a ja środkiem maja, tak że nie wszytkie przygody z wczesniakami muszą się źle skończyć jest nadzieja <3

@iwilleatyou Jezu jakie pyszne bułeczki. !!! zrobiłaś mi takiego smaku że poszłam do kuchni o 5 rano i jadłam bułeczki maślane z biedronki. ;)

@doublemummy jej jak to dobrze że wszytko ok i się unormowalo!!! Cieszę się i odpoczywaj.!!!!!!!!!!

@Maglik ehh straszne mi przykro z powodu takich zakupów, ja właśnie jak widzę coś fajnego na olx to proszę by wystawił na allegro że za wystawienie doślę osobne pieniądze. ;( straszna szkoda raczej nie otrzymasz już ani kasy ani pieniędzy

@Ankuś strasznie mi przykro z powodu twoich ostatnich przeżyć. ;( cały czas coś! Nie nie ma prawa cie jeszcze dobijac. Przyjaźń to też czas kiedy możemy nawet tydzień się nie odzywać i ta druga osoba ma prawo zrozumieć że widocznie tego się potrzebuje! Proszę Cię przestań się przejmować nią, przejdzie jej samo i będzie jak dawniej. Rób tak jak ona a zobaczysz że się odezwie i przeprosi. Ty już wszytko napisałas i wyjaśniłas.

@Marti92 jejku jak to pysznie wygląda!!!!!! Też chce, daj przepis.!!!

Ja nie śpię od 4 rano.. ! I już nie zasne, wygonie męża z dziećmi na plac zabaw po południu, a ja pójdę spać. Jeszcze w planach mam zrobić dziś LECZO. ;)

reklama
Dzień dobry :)Powodzenia na wizytach i glukozie:)Dzielne dziewczyny z Was :)
Mi tak było dzisiaj nie wygodnie w nocy.Jak nie coś boli to kłuje i ułóż się do do spania.Teraz zmykam kupić co nie co i potem biorę się za ogarnianie domu.Miłego dnia :):)

I my się witamy [emoji4] zaraz będziemy jeść śniadanie i pojedziemy odebrać wózek a o 11 wyniki morfologii i glukozy. Powiem Wam że moje ciało w ciąży jest dziwne, wczoraj nie mogłam luteiny zaaplikować bo jakaś taka rozmiękła w środku byłam, że nie mogłam wsadzić. @MagMag niech Ci czas szybko zleci [emoji4] @doublemummy jak dziś Twój brzuch?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka, no to i ja się witam :)
Powodzenia dziś i miłego dnia wszystkim. ;)
Ja wieczorem już wyjeżdżam pomóc ogarniać do tego wesela więc pewnie mnie znów nie będzie do poniedziałku bo potem jeszcze nacieszyć się S muszę. Teraz już od prawie 4h nie śpię, jak zwykle, już po euthyroxie i śniadaniu więc znów mnie mulić do spania zaczyna bo i mały w końcu poszedł spać po szaleństwach od 4 rano. :D

Cześć Dziewczyny :-)
Ja też już wstałam, leżę sobie aż eurhyrox zadziała, a głodna jestem.... dzisiaj owsianka :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Eklerko super ze wyniki masz idealne:*i 4kg zazdroszcze:)
Magmag powodzenia:)
Gieer mi sie najbardziej z cipki chce smiac bo jest taka grubiutka cala buhahaha:p

My dzis pospalismy do 8!Leos cala noc w lozeczku:)Kocham takie noce heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny :-)
Ja też już wstałam, leżę sobie aż eurhyrox zadziała, a głodna jestem.... dzisiaj owsianka
Dzień dobry!
U mnie to samo, czekam w łóżku aż się letrox wchłonie i idę szamać ;-)
Powodzenia na wizytach!
I oczywiście na glukozie! Oby gładko poszło i czas szybko leciał ;-)
Ja dzisiaj mam kumpele na kawę więc może coś upiekę? Hmmm no no wiem ;-) muszę znaleźć wene i zacząć działać, na razie to jestem głodna ☺
Miłego dnia życzę!

reklama
Eklerko super ze wyniki masz idealne:*i 4kg zazdroszcze:)
Magmag powodzenia:)
Gieer mi sie najbardziej z cipki chce smiac bo jest taka grubiutka cala buhahaha:p

My dzis pospalismy do 8!Leos cala noc w lozeczku:)Kocham takie noce heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A jak u Ciebie z mężem? Uspokoiło się?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry