reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak, na szczęście mam super prowadzącego i w potrzebie każe przyjeżdżać na oddział jak ma zmianę. Juz sie stresuje chociaż kazał wyluzowac

p19uflw1nv024jhl.png
No to Go posłuchaj, bo będzie się brzuch jeszcze bardziej spinać [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś dostałam powera jak się dowiedziałam, że cukier w normie. Od razu wrabalam drożdżówkę... tylko co z tego, skoro teraz jedyne o czym marzę to bułeczki @iwilleatyou!!!! Błagam o przepis, błagam :D
U mnie na obiad dziś papryka faszerowana, wzięłam też od teściowej sokowirowke i wypiłam pyszny sok burak-jablko-marchew :)
Co do szafki ze słodkościami, my też mamy taka w kuchni "polka grzeszkow" na to mówimy, bo jest tam z reguły więcej słonych przekąsek. Ale od kiedy jestem w ciąży króluje tam czekolada :D

@doublemummy trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło pomyślnie :*

Ostatnio w Rossmannie obkupilam się w kosmetyki Babydream dla małej, plus majtki, podklady i wkładki laktacyjne :)

O borzu...weszłam i prawie się popłakałam ze złości ;( tyle pyszności na słodko, pizza która uwiebiam i niczego nie mogę ;(
Ratuję się owocami, ale to też tylko do 200-300g można zjeść. Bleh
Dziś miałam mega stresujacy poranek...zaczęło się od mocnego bólu brzucha zaraz po porannej toalecie i od tamtej pory zero ruchów Młodej..ani stukanie w brzuch nie pomagało, ani kladzenie się na plecach. Byłam bliska dzwonienia do lekarza, żeby podjechać zobaczyć czy wszystko ok, ale chwilę temu się ruszyła..uff
Pogoda na podlasiu daje w kość..umieram z takiego zrozpierdzielenia i rozmemłania wewnętrznego bo ciśnienie wskazuje, że ledwie żyje.
No to sobie ponarzekalam.
łącze się w bólu z tym jedzeniem .Co do ruchów kochana pamięta ,że dziecko bardzo dużo śpi ! Mojej młodej praktycznie wczoraj nie czułam dopiero jak kładłam się spać zaczęła buszować na maxa . Druga sprawa wydaje mi się ,że jak jadłam słodkie to była bardziej aktywna :p

Cholercia, to już mi się pomyliło, któraś z Was zawsze korzysta z kwestii smaku. Ojeja, chyba nie dam rady doczekać do jutra i jadę do Biedronki po składniki :D dam radę na pierwszy raz? Jestem noga z pieczenia ciast... czy one są na drugi/trzeci dzień dobre do jedzenia?

Cholercia, to już mi się pomyliło, któraś z Was zawsze korzysta z kwestii smaku. Ojeja, chyba nie dam rady doczekać do jutra i jadę do Biedronki po składniki :D dam radę na pierwszy raz? Jestem noga z pieczenia ciast... czy one są na drugi/trzeci dzień dobre do jedzenia?
Tak napewno beda dobre jak schowasz do szczelnego pojemnika:) tutaj caly sekret w tym zeby ciasto dobrze wyroslo :) prosto sie robi. Ja tez nie mam ręki do wypiekow :) wole gotowac :) powodzenia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Was tylko kopnąć w tyłek z tymi słodkościami. Ja tez chcę. Pierwszy raz w życiu dieta i umieram z braku cukru[emoji22][emoji22][emoji24][emoji24]

Ja dziś zaliczyłam zakupy i Castoramę. Jechałam przede wszystkim na promocję do Rossmana. I gdzie zapomniałam wejśc? Puchar gapiostwa dziś przypada mi. Może jeszcze sie wybiorę. Do kiedy jest ta promocja -49%??

reklama
Ja zawsze korzystam z moich wypieków bo z kwestii smaku rzadko co mi wychodzi :-) zaraz zbieram się za moje ciacho :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry