CarlaR
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.Ja mam takie skurcze ze juz dzwonilam do lekarza i popołudniu mam jechać na ktg żeby zobaczyć jak one są mocne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.Ja mam takie skurcze ze juz dzwonilam do lekarza i popołudniu mam jechać na ktg żeby zobaczyć jak one są mocne.
Fajny wózek podoba mi sie co to za firma? Duzo dałaś? Jesli moge zapytac oczywiscieDziewczyny później was wszystkich nadrobie i przeczytam każda z was od wczoraj. jestem strasznie zabiegana u co chwile coś.
Przyszłam tylko się pochwalić naszym zakupem ! Mamy fure dla księcia. <3 dziś kupiliśmy co prawda używany ale w świetnym stanie.!!! nic nie poniszczone a do tego dodała mi hustawke elektryczna z GRACO
I ta buda świetna że na lato będzie go osłaniala gdy będzie spał albo będzie razilo go słoneczko
Hustawka
Jestem taka szczęśliwa że uśmiecham się sama do siebie.
bebetto luca 3w1Fajny wózek podoba mi sie co to za firma? Duzo dałaś? Jesli moge zapytac oczywiscie