reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja mam takie skurcze ze juz dzwonilam do lekarza i popołudniu mam jechać na ktg żeby zobaczyć jak one są mocne.

p19uflw1nv024jhl.png
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

reklama
Eraja jaki wypiek:)super!!
Digital och wspolczuje cukrzycy:(Dobrze ze poczulas Dzidzie ale stresu co nie miara na pewno!

Doublemummy cos Ty?!o kurde!Nospe wzielas?Magnez?na ktora jedziesz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Doublemummy juz doczytalam ze po 15:*
Pieszczoszka mowisz ze duza dzieci spia?bo kurde moja jest aktywna praktycznie wiekszosc czasu ..obkopana juz jestem rowno:p
Oska na co promocja jest w rossmanie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie. Jak to jest z dentysta w ciąży na NFZ? Ja chodzę prywatnie i nie mam pojęcia ale mam koleżankę w ciąży w 13tyg boli ja i chcę iść na NFZ i pytanie czy znieczulenie jest płatne?

m3sx3e3k25iia4nv.png

Dziewczyny później was wszystkich nadrobie i przeczytam każda z was od wczoraj. ;) jestem strasznie zabiegana u co chwile coś.

Przyszłam tylko się pochwalić naszym zakupem ;)! Mamy fure dla księcia. <3 dziś kupiliśmy co prawda używany ale w świetnym stanie.!!! nic nie poniszczone a do tego dodała mi hustawke elektryczna z GRACO

1503577432-aaaaaa.jpeg

1503577448-aaaaaa.jpeg

1503577462-aaaaaa.jpeg

1503577495-aaaaaa.jpeg

I ta buda świetna że na lato będzie go osłaniala gdy będzie spał albo będzie razilo go słoneczko
1503577570-aaaaaa.jpeg

Hustawka
1503577595-aaaaaa.jpeg

Jestem taka szczęśliwa że uśmiecham się sama do siebie. ;)

Dziewczyny później was wszystkich nadrobie i przeczytam każda z was od wczoraj. ;) jestem strasznie zabiegana u co chwile coś.

Przyszłam tylko się pochwalić naszym zakupem ;)! Mamy fure dla księcia. <3 dziś kupiliśmy co prawda używany ale w świetnym stanie.!!! nic nie poniszczone a do tego dodała mi hustawke elektryczna z GRACO

1503577432-aaaaaa.jpeg

1503577448-aaaaaa.jpeg

1503577462-aaaaaa.jpeg

1503577495-aaaaaa.jpeg

I ta buda świetna że na lato będzie go osłaniala gdy będzie spał albo będzie razilo go słoneczko
1503577570-aaaaaa.jpeg

Hustawka
1503577595-aaaaaa.jpeg

Jestem taka szczęśliwa że uśmiecham się sama do siebie. ;)
Fajny wózek podoba mi sie co to za firma? Duzo dałaś? Jesli moge zapytac oczywiscie

@Millo jest dużo balsamów i kremów dla nas ciążówek. Do tego jakieś maseczki i inne pierdoły do bycia piękniejszą xD Aczkolwiek ja próbowałam zamówić we wtorek wieczorem i prawie wszystko było wykupione ^^

@eklerkaa no łałałiła :D Gratulacje ;)

Ja wczoraj byłam stacjonarnie i wszystko było :-) kupiłam odzywki do włosów, olejki do włosów, balsamy, balsamy dla ciężarnych, maseczki, odżywkę do paznokci i pomadke ochronną :-) więc można szaleć

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry