reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja zrobię chyba ciasto.... na pizzę i pizza będzie na obiad [emoji28] [emoji28] [emoji28]ja postaram się jakieś bardziej dietetyczne [emoji14] Chociaż marzy mi się beza z bita śmietaną
Rossiczka
Moderatorka
kusisz mojego wewnętrznego WłochaJa zrobię chyba ciasto.... na pizzę i pizza będzie na obiad [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Zinc
Fanka BB :)
Och ale bym zjadła!!! [emoji3]dzien dobry ja od rana wzielam sie za pieczenie dawno tego nie robilam ale bulki wyszly pyszne teraz prysznic i ide sie walnac na wyrku bo brzuch mnie ciagnie. Milego dnia laski i trzymam kciuki za wizyty :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem już po badaniu wcale nie było tak źle. Zaskoczona byłam że tej glukozy do wypicia było tak dużo, ale moja metoda szybkiego picia dużymi łykami sprawdziła się [emoji4] potem miałam dwa pobrania krwi w odstępach godzinnych. Ogólnie nie miałam jakiś złych objawów. Chciało mi się spać ale to chyba głównie przez to że musiałam wcześnie wstać a dawno tego nie robiłam. Wróciłam do domu głodna jak wilk! Ciekawe jakie będą wyniki...
Rossiczka
Moderatorka
szczęściara, u mnie w domu takiej nie maJestescie Okropne! Siadlam do Was z sama kawa a tu takie przyszosci i tematy. Podniose dupe do szafki ze slodyczami!
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
No i pizza jutro będzie bo właśnie zadzwoniła moja mama i Aniela odebrała i jak się dowiedziała, że babcia przyjedzie do nas to poprosiła o mielone z kukurydza. Więc obiad z głowy [emoji3]kusisz mojego wewnętrznego Włocha
Ale coś na słodko trzeba teraz pomyśleć [emoji12]
Mnie sie chcialo schabowego tradycyjnego z mizeria mniam ale ze jak sierota wyjełam z zamrazalnika łopatke zamiast schabu brawo ja. No to sie musze smakiem obejsc bedzie duszona łopatka trudno tez dobre bedzie. A z tymi ciastami to kusicie wiec przez was w sobote zrobie malinowa chmurkepojdzie w dupke znowu
reklama