reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
O borzu...weszłam i prawie się popłakałam ze złości ;( tyle pyszności na słodko, pizza która uwiebiam i niczego nie mogę ;(
Ratuję się owocami, ale to też tylko do 200-300g można zjeść. Bleh
Dziś miałam mega stresujacy poranek...zaczęło się od mocnego bólu brzucha zaraz po porannej toalecie i od tamtej pory zero ruchów Młodej..ani stukanie w brzuch nie pomagało, ani kladzenie się na plecach. Byłam bliska dzwonienia do lekarza, żeby podjechać zobaczyć czy wszystko ok, ale chwilę temu się ruszyła..uff
Pogoda na podlasiu daje w kość..umieram z takiego zrozpierdzielenia i rozmemłania wewnętrznego bo ciśnienie wskazuje, że ledwie żyje.
No to sobie ponarzekalam.

Ja mam takie skurcze ze juz dzwonilam do lekarza i popołudniu mam jechać na ktg żeby zobaczyć jak one są mocne.

p19uflw1nv024jhl.png
Oj to bardzo niedobrze, a kiedy masz wizytę u prowadzącego? I na która to ktg?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@doublemummy o jej :( Napisz koniecznie co i jak :*

@DigitalGirl pocieszę Cię, że ja po porannej toalecie to długo Olka nie czuję ^^ Pewnie Córuchna słodko sobie spała, bo się więcej miejsca zrobiło :D Mój mnie dziś nad ranem obudził, bo miała załadowany pęcherz po korek. Wróciłam do łóżka i jak makiem zasiał, hihihi :)

Ja póki co to mam już TSH i wyniki moczu. Normalnie nie wierzę, ale TSH mam poniżej 1! Jestem taka szczęśliwa :D Pół roku walki [emoji14] Za to mocz wyszedł średnio. Jakieś wczesne bakteryjne zapalenie. Ale lekarzem nie jestem. Poczekam do poniedziałku aż gin się wypowie :) No nic, czekam dalej na te cukry ^^

@doublemummy o jej :( Napisz koniecznie co i jak :*

@DigitalGirl pocieszę Cię, że ja po porannej toalecie to długo Olka nie czuję ^^ Pewnie Córuchna słodko sobie spała, bo się więcej miejsca zrobiło :D Mój mnie dziś nad ranem obudził, bo miała załadowany pęcherz po korek. Wróciłam do łóżka i jak makiem zasiał, hihihi :)

Ja póki co to mam już TSH i wyniki moczu. Normalnie nie wierzę, ale TSH mam poniżej 1! Jestem taka szczęśliwa :D Pół roku walki [emoji14] Za to mocz wyszedł średnio. Jakieś wczesne bakteryjne zapalenie. Ale lekarzem nie jestem. Poczekam do poniedziałku aż gin się wypowie :) No nic, czekam dalej na te cukry ^^
Zazdroszczę Ci że już dzisiaj wyniki, ja jutro po 11 :-(

Hej dziewczyny
Ja tylko na chwile bo dziś siedzę u mamy a tylko na chwile podeszłam do domu po kartę ciąży i zakupy zostawić po woli zbieram się do lekarza tylko przed tym idę po wyniki badan ja tylko ogólne dziś badania i dodatkowo cukier znów powtórzyłam dla świętego spokoju.
Po wizycie idę do parku posiedzieć z dzieciakami i mam dostać namiar na fajny wózek jak mi się spodoba to biorę od ręki ale cos ostatnio strasznie wybredna się zrobiłam co do kupowania wyprawki.
Dzisiaj syna odkupiłam w
greenpoint-logo-1498657920.jpg
tzn on sobie sam wybierał aby potem nie miał jakiś ale że to dziecinne jest i mu nie wypada w takim czymś ehh
Ok uciekam odezwie się jak wrócę do domu

Zazdroszczę Ci że już dzisiaj wyniki, ja jutro po 11 :-(

No właśnie co godzinę odświeżam stronę zajadając ciasto. Póki nic nie wiem to jem xD Fajnie bo mam i w Luxmedzie i w labolatorium bezpośredni dostęp :) W diagnostyce zawsze szybciej mi wrzucają niż na portal pacjenta, hihihi :D

reklama
Do góry