reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak, jak mnie badał teraz jak byłam pytał gdzie rodziłam pierwszą córkę, powiedziałam że na Wyspiańskiego, a on odpowiedział że w tym lepszym, a ja mówię że nie wiem czy lepszym, ale że z Wojewódzkiego wyszłam na żądanie dzień przed porodem i wstyd było wracać, a on wtedy powiedział, myślę, że to porodów lepszym...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
hmmm kurcze daj znać jak Ci powie o co chodzi :/ bo dziwne troche . Tym bardziej ,że teraz dużo więcej jest porodów w wojewódzkim niz kiedys było i momentami to aż mają przepełnienie

reklama
Ja dzisiaj też od jakiegoś czasu nie śpię.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty I badania.

Wczoraj dentysta wyleczył mi dwa niewielkie ubytki. Jeszcze tylko jeden został. Myślałam że będzie gorzej.
Przy okazji dowiedziałam się ,że przysługujące kobietom w ciąży leczenie kanałowe wszystkich zębów funkcjonuje w teorii. Środków używanych w procesie leczenia nie powinno się stosować w ciąży.

My dzisiaj do znajomych na grilla idziemy. Zapowiada się miłe popołudnie.

a ja dzisiaj weszłam na wagę i w ciągu tygodnia - 1,5 kg. Nie wiem czy cieszyć się czy płakać, czy olać.... Mała w brzuchu buszuje, więc chyba wszystko ok. A do kolejnej wizyty jeszcze 3 tygodnie

reklama
Do góry