reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzien dobry. Ja zbieram dupke i ide do kolezanki zeby moj maly gad mial sie z kim pobawic bo wlazi mi na glowe z nudów. Powodzenia na wizytach. Milego dnia :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a ja dzisiaj weszłam na wagę i w ciągu tygodnia - 1,5 kg. Nie wiem czy cieszyć się czy płakać, czy olać.... Mała w brzuchu buszuje, więc chyba wszystko ok. A do kolejnej wizyty jeszcze 3 tygodnie
Moja lekarka jak mnie ostatnio warzyła i wyszło, że nadal jestem na - od początku ciąży i trochę od ostatniej wizyty też spadłam, to powiedziała, że dziecko co potrzebuje to bierze, a ja najwyżej będę takim przypadkiem, że przytyje tylko 5 kg do końca.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja lekarka jak mnie ostatnio warzyła i wyszło, że nadal jestem na - od początku ciąży i trochę od ostatniej wizyty też spadłam, to powiedziała, że dziecko co potrzebuje to bierze, a ja najwyżej będę takim przypadkiem, że przytyje tylko 5 kg do końca.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za ten post :*

No ja zaczęłam swoją pierwsza godzinę po wypiciu glukozy. Sama glukoza z połówka cytryny do wypicia, słodki napoj, na luzie :) ciekawa jestem jak organizm zareaguje na glukoze na czczo ;) trzymajcie kciuki!

reklama
Do góry