Wow! Super zazdroszczę ja jestem +6kg, i spodnie sprzed ciąży już daaaawno odeszły w sina dalI mi lekarz mówił, ze dziecko sie rozwija z zapasów moich bo malo tyje i ze wszystko jest w najlepszym porządku. A wszyscy mówią, ze jakby nie brzuch to by nie było widać ze jestem w ciąży bo nic nie tyje i sie nie zmieniam, dalej wchodze w spodnie z przed ciąży wiec luuuzik, nawet jeansy zapielam ale juz trochę mnie cisnely
reklama
Rossiczka
Moderatorka
ja też o jeansach sprzed ciąży mogę pomarzyć Ja się zastanawiam kiedy w jeansy ciążowe przestanę wchodzićWow! Super zazdroszczę ja jestem +6kg, i spodnie sprzed ciąży już daaaawno odeszły w sina dal
Wczoraj pierwszy raz ekspedientka zauważyła, że jestem w ciąży i w rossmanie mówiąc o promocji wspomniała też o kosmetykach dla ciężarnych ;D Mój maż do mnie mówi "pajączek "
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry!
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki!!!!
Ja już nic o swojej wadze nie pisze bo jest masakra.... niby nie jem jakoś dużo, często spaceruje po 2-3 km, czasem poćwiczę a waga do góry pędzi, widocznie taki moj urok :-/ no nic, będę miała co zrzucać po ciąży
Zaraz wypije kawę i zawiozę młodego na trening i sama pojadę po kilka lamp do domu i inne pierdoły typu pędzle, taśmy itp...
Miłego dnia Dziewczynki!
Ja już nic o swojej wadze nie pisze bo jest masakra.... niby nie jem jakoś dużo, często spaceruje po 2-3 km, czasem poćwiczę a waga do góry pędzi, widocznie taki moj urok :-/ no nic, będę miała co zrzucać po ciąży
Zaraz wypije kawę i zawiozę młodego na trening i sama pojadę po kilka lamp do domu i inne pierdoły typu pędzle, taśmy itp...
Miłego dnia Dziewczynki!
Rossiczka
Moderatorka
Chyba to jest kwestia "urody" Bo moja mama sucharek przed ciąża w ciąży odżywiając się normalnie etc, potrafiła +30 kg zrobić. Ja z Tobiaszkiem miałam +6, a teraz mam już +5 kg, więc myslę że do 12 spokojnie dobije....Dzień dobry!
Miłego dnia Dziewczynki!
zielona26
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i za dobre samopoczuczucia nas Wszystkich. Zasnęłam przed 6 i spalam do 8. Zaraz wyjde z łóżka bo mnie ssie w żołądku. Dzis po sniadaniu obiecalam Córci wspólne robienie ciasteczek. Muszę jeszcze okno u Niej umyc, wyprasowac firanę. Do poludbia staram się ogarniac wszelkie obowiazki bo po poludniu lenistwo ogarnia mnie
zapmarta
Karolkowa mama
Przyłączam się do tych na glukozie. Mnie muli okropnie. Najgorsze wspomnienie ciąży to ta glukoza. Miałam dziś też połowkowe usg i podejrzalam mojego synka. Chłop jak dąb. Starszy o tydzień od początku, więc pewnie będzie największy z całej gromady.
Ja też 6kg na plusie. Zgubi się przy karmieniu ;-)
Ja też 6kg na plusie. Zgubi się przy karmieniu ;-)
Rossiczka
Moderatorka
chyba fajny sklep znalazłam z rzeczami higienicznymi poporodowymi, ale nie tylko. Ceny wydaja mi sie bardzo przyjemne, zwłaszcza, ze przesyłka od 49 za free
Link do: Higiena poporodowa - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
( a ja korzystając z chwili czasu robię listę )
Link do: Higiena poporodowa - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
( a ja korzystając z chwili czasu robię listę )
reklama
Hej, powodzenia jeśli któreś wizytują mnie wczorajsze burze i słaba bateria w telefonie odłączyły od świata... Dziś odebrałam wyniki krzywej i mam 97/184/64 więc pewnie diabetolog będzie? Gina mam dopiero na 6.09 i teraz nie wiem co myśleć o tych wynikach. Zaraz lecę do dr rodzinnej to może coś z nią pogadam. Miłego dnia życzę ;-)