reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wywolalam chyba ***** burze z niczego na forum dla kobiet w ciazy na fb odnosnie szczepien . Jakie jest wasze zdanie bedziecie muchy szczelic czy nie ? Ja caly czas bylam nastawiona ze tak bede szczepila a teraz juz sama niewiem

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście że będę szczepic, dla mnie nie szczepienie dzieci to skrajna nieodpowiedzialność. Niestety która ma konsekwencje dla innych...

reklama
Zaczęłam się dziś zastanawiać na jakim my świecie żyjemy. Pojechałam rano do kiosku ruchu odebrać paczkę z 51015 i po drodze zaczepił mnie pan mówiąc, że nie chcę pieniędzy tylko czy mogłabym kupić talerz ciepłej zupy dla niego i dla pani z którą był, bo przed chwilą prosił księdza, ale ksiądz im nie pomógł. Wyszłam po schodach i pytam pani czy można tam płacić kartą, na co pani mnie z zrąbała, że w ogóle chce im coś kupić, a poza tym to bar jest chyba zamknięty. Podeszłam do lady i pytam czy można już coś zamówić no to kolejna pani mnie zrąbała za to, że chcę obiad o godzinie 10:00... Łaskawie sprzedali mi dwie porcje ciepłych łazanek :-\

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe też nie lubisz gotować i idziesz na łatwiznę? ;) ja w zamrażarce zawsze też mam coś ja czarna godzinę ;)
W sumie lubię, ale Ł to lepiej wychodzi ^^ Poza tym dziś nie mam ochoty na pichcenie. Na nic nie mam ochoty [emoji14] W takie dni żarcie z zamrażarki ratuje mi dupę :D A pizzę zamawiamy, bo królik pożarł już cały karton i musimy zdobyć nowy, hihihi On uwielbia te kartony. ;)

W sumie lubię, ale Ł to lepiej wychodzi ^^ Poza tym dziś nie mam ochoty na pichcenie. Na nic nie mam ochoty [emoji14] W takie dni żarcie z zamrażarki ratuje mi dupę :D A pizzę zamawiamy, bo królik pożarł już cały karton i musimy zdobyć nowy, hihihi On uwielbia te kartony. ;)
No najlepiej na królika zwalić, bo się biedny bronić nie może [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde zastanawia mnie skąd wiesz które dziecko co robi?:)
Sara jest cały czas po prawej stronie, główką w dół z nóżkami pod moimi żebrami. Tobi kręci sie jeszcze, ale najczęściej kopie u dołu, bardziej po lewej. Z poczatku nie wiedziałam które z nich to które, ale po kilku usg sprawa sie wyjaśniła [emoji4]

Oczywiście że będę szczepic, dla mnie nie szczepienie dzieci to skrajna nieodpowiedzialność. Niestety która ma konsekwencje dla innych...
Ja napisalam wlasnie ze zgadzam sie na szczepienie dziecka po porodzie pod warunkiem ze to szczepienie odbedzie sie w mojej obecnosci lub obecnosci meza lub osoby bliskiej z rodziny .. bo to moj pierwszy porod i moze porostu moge nie dojsc szybko do siebie. A pewniej sie bede czula jak ktos bedzie z moja corcia . I odrazu padly komentarze typu ej czy ty wiesz jaki sklad maja szczepionki ? Wiesz jakie konsekwencje sa po szczepieniach? Ludzie . Szczerze 1000 razy wole to forum bo wy jestescie takie mile i wogole mozna sie poradzic dopytac a tam niektore laski to sa chamskie i nic nie doradzą tylko sie wymądrzają. A ja bedąc mamą pierwszy raz w wielu rzeczach sie mylę i czasami potrzebuje sie doradzić bo nie znam sie na wszystkim .

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ten co my :D

p19uflw1nv024jhl.png
My też go kupiliśmy :)

reklama
Też jestem za szczepienim. Napewno na te podstawowe + te wymagane do żłobka się zdecydujemy. Reszta (o ile coś zostanie) zobaczymy ;)

Znajomy nie szczepił swojej córki bo niby nie zdążyli (ta jasne...). Dziecko im 3 razy w szpitalu wylądowało. :/

Do góry