reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mmm malinowa chmurka :D Cudna ^^

Ja chodzę głodna jak cholera od 2 dni. :( Idę jeszcze bułę wsunąć bo dalej mi burczy :/
Ja też jestem załamana tym ile jem i wciąż głodna jestem. Wczoraj o 23:30 robiłam sobie jajko sadzone i zagryzłam ogórkami, teściowa robiła pyszne w zalewie z kurkumą czy curry. Nie mogę się powstrzymać od jedzenia.

reklama
Hejka ;) czeka mnie pierwsza wizyta położnej ;) miala któraś zwas juz ? Czego mam sie spodziewać? O co pytać i jal sie przygotować do tego ?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

@Angella210 jezuuuuuu jakie pyszne!!!!!!!!!! Oddała bym wszytko by chodź trochę tego zjeść! Uwielbiam maliny

Na jutro glukoza przygotowana
Kto drinkuje że mną? @iwilleatyou i @mrsMalec ktoś jeszcze? ;)

1503328583-aaaaaa.jpeg

Hej, niestety nie miałam dostępu do neta, nie wiem czy uda mi się nadrobić bo niezbyt się czuję, przynajmniej póki co...
Ostatecznie dziś byłam na krzywej bo akurat S trafiło się wolne w pracy więc wykorzystałam, że mogę go zaciągnąć ze sobą, co się okazało nieocenione. Bardzo źle zniosłam tą glukozę. Pierwsza godzina to zaczynając od mdłości przez zimne poty i senność po lanie się przez ręce. Druga była już w miarę normalna, nawet podobno rumieńców zaczęłam dostawać. Do tego miałam 5 wkłuć (oba zgięcia łokci i wierzchy dłoni oraz przedramię :/) bo żyły mi się pochowały, jak na złość. No 6 licząc z badaniem glukometrem przed tym pobraniem na czczo, troszkę się zdziwiłam na to no ale ok, wyszło mi 96 co mnie troszkę wystraszyło, a wyniki będę miała możliwość sprawdzić dopiero za 2 dni.
Później jakoś pół godziny po wyjściu z budynku jak poszliśmy załatwiać sprawy urzędowe, to zaczęły mi się potworne bóle brzucha, tak jakby skurcze, cały brzuch twardy i ostry ból aż musiałam się zatrzymać na chwilę i jeszcze mdłości w tym momencie nachodziły, trzymało tak z pół minuty i przechodziło by wrócić za 15-20min... i tak ze 4 godziny zanim nospa, zjedzenie czegoś porządnego i leżenie przeszło. Teraz już tylko od czasu do czasu takie zakwasowe bóle bym powiedziała.
Sama nie wiem co to było i skąd się wzięło, troszkę zaniepokojona jestem, miała któraś aż taką reakcję?

reklama
Wywolalam chyba ***** burze z niczego na forum dla kobiet w ciazy na fb odnosnie szczepien . Jakie jest wasze zdanie bedziecie muchy szczelic czy nie ? Ja caly czas bylam nastawiona ze tak bede szczepila a teraz juz sama niewiem

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry