Ja też jestem załamana tym ile jem i wciąż głodna jestem. Wczoraj o 23:30 robiłam sobie jajko sadzone i zagryzłam ogórkami, teściowa robiła pyszne w zalewie z kurkumą czy curry. Nie mogę się powstrzymać od jedzenia.Mmm malinowa chmurka Cudna ^^
Ja chodzę głodna jak cholera od 2 dni. Idę jeszcze bułę wsunąć bo dalej mi burczy :/
reklama
CarbonaraJa zrobilam nalesniki z serem a mam mega ochote na jakis makaron najlepiej z jakims ciezkim sosem serowym albo smietanowym.....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Fanka BB :)
@Angella210 jezuuuuuu jakie pyszne!!!!!!!!!! Oddała bym wszytko by chodź trochę tego zjeść! Uwielbiam maliny
Na jutro glukoza przygotowana
Kto drinkuje że mną? @iwilleatyou i @mrsMalec ktoś jeszcze?
Na jutro glukoza przygotowana
Kto drinkuje że mną? @iwilleatyou i @mrsMalec ktoś jeszcze?
eklerkaa
Taki dziś obiad, a dzieci frytki, na leniwca
Hej, niestety nie miałam dostępu do neta, nie wiem czy uda mi się nadrobić bo niezbyt się czuję, przynajmniej póki co...
Ostatecznie dziś byłam na krzywej bo akurat S trafiło się wolne w pracy więc wykorzystałam, że mogę go zaciągnąć ze sobą, co się okazało nieocenione. Bardzo źle zniosłam tą glukozę. Pierwsza godzina to zaczynając od mdłości przez zimne poty i senność po lanie się przez ręce. Druga była już w miarę normalna, nawet podobno rumieńców zaczęłam dostawać. Do tego miałam 5 wkłuć (oba zgięcia łokci i wierzchy dłoni oraz przedramię :/) bo żyły mi się pochowały, jak na złość. No 6 licząc z badaniem glukometrem przed tym pobraniem na czczo, troszkę się zdziwiłam na to no ale ok, wyszło mi 96 co mnie troszkę wystraszyło, a wyniki będę miała możliwość sprawdzić dopiero za 2 dni.
Później jakoś pół godziny po wyjściu z budynku jak poszliśmy załatwiać sprawy urzędowe, to zaczęły mi się potworne bóle brzucha, tak jakby skurcze, cały brzuch twardy i ostry ból aż musiałam się zatrzymać na chwilę i jeszcze mdłości w tym momencie nachodziły, trzymało tak z pół minuty i przechodziło by wrócić za 15-20min... i tak ze 4 godziny zanim nospa, zjedzenie czegoś porządnego i leżenie przeszło. Teraz już tylko od czasu do czasu takie zakwasowe bóle bym powiedziała.
Sama nie wiem co to było i skąd się wzięło, troszkę zaniepokojona jestem, miała któraś aż taką reakcję?
Ostatecznie dziś byłam na krzywej bo akurat S trafiło się wolne w pracy więc wykorzystałam, że mogę go zaciągnąć ze sobą, co się okazało nieocenione. Bardzo źle zniosłam tą glukozę. Pierwsza godzina to zaczynając od mdłości przez zimne poty i senność po lanie się przez ręce. Druga była już w miarę normalna, nawet podobno rumieńców zaczęłam dostawać. Do tego miałam 5 wkłuć (oba zgięcia łokci i wierzchy dłoni oraz przedramię :/) bo żyły mi się pochowały, jak na złość. No 6 licząc z badaniem glukometrem przed tym pobraniem na czczo, troszkę się zdziwiłam na to no ale ok, wyszło mi 96 co mnie troszkę wystraszyło, a wyniki będę miała możliwość sprawdzić dopiero za 2 dni.
Później jakoś pół godziny po wyjściu z budynku jak poszliśmy załatwiać sprawy urzędowe, to zaczęły mi się potworne bóle brzucha, tak jakby skurcze, cały brzuch twardy i ostry ból aż musiałam się zatrzymać na chwilę i jeszcze mdłości w tym momencie nachodziły, trzymało tak z pół minuty i przechodziło by wrócić za 15-20min... i tak ze 4 godziny zanim nospa, zjedzenie czegoś porządnego i leżenie przeszło. Teraz już tylko od czasu do czasu takie zakwasowe bóle bym powiedziała.
Sama nie wiem co to było i skąd się wzięło, troszkę zaniepokojona jestem, miała któraś aż taką reakcję?
reklama
mrsMalec
Wywolalam chyba ***** burze z niczego na forum dla kobiet w ciazy na fb odnosnie szczepien . Jakie jest wasze zdanie bedziecie muchy szczelic czy nie ? Ja caly czas bylam nastawiona ze tak bede szczepila a teraz juz sama niewiem
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom