reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mmm malinowa chmurka :D Cudna ^^

Ja chodzę głodna jak cholera od 2 dni. :( Idę jeszcze bułę wsunąć bo dalej mi burczy :/
Ja też jestem załamana tym ile jem i wciąż głodna jestem. Wczoraj o 23:30 robiłam sobie jajko sadzone i zagryzłam ogórkami, teściowa robiła pyszne w zalewie z kurkumą czy curry. Nie mogę się powstrzymać od jedzenia.

reklama
Hejka ;) czeka mnie pierwsza wizyta położnej ;) miala któraś zwas juz ? Czego mam sie spodziewać? O co pytać i jal sie przygotować do tego ?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

@Angella210 jezuuuuuu jakie pyszne!!!!!!!!!! Oddała bym wszytko by chodź trochę tego zjeść! Uwielbiam maliny

Na jutro glukoza przygotowana
Kto drinkuje że mną? @iwilleatyou i @mrsMalec ktoś jeszcze? ;)

1503328583-aaaaaa.jpeg

Hej, niestety nie miałam dostępu do neta, nie wiem czy uda mi się nadrobić bo niezbyt się czuję, przynajmniej póki co...
Ostatecznie dziś byłam na krzywej bo akurat S trafiło się wolne w pracy więc wykorzystałam, że mogę go zaciągnąć ze sobą, co się okazało nieocenione. Bardzo źle zniosłam tą glukozę. Pierwsza godzina to zaczynając od mdłości przez zimne poty i senność po lanie się przez ręce. Druga była już w miarę normalna, nawet podobno rumieńców zaczęłam dostawać. Do tego miałam 5 wkłuć (oba zgięcia łokci i wierzchy dłoni oraz przedramię :/) bo żyły mi się pochowały, jak na złość. No 6 licząc z badaniem glukometrem przed tym pobraniem na czczo, troszkę się zdziwiłam na to no ale ok, wyszło mi 96 co mnie troszkę wystraszyło, a wyniki będę miała możliwość sprawdzić dopiero za 2 dni.
Później jakoś pół godziny po wyjściu z budynku jak poszliśmy załatwiać sprawy urzędowe, to zaczęły mi się potworne bóle brzucha, tak jakby skurcze, cały brzuch twardy i ostry ból aż musiałam się zatrzymać na chwilę i jeszcze mdłości w tym momencie nachodziły, trzymało tak z pół minuty i przechodziło by wrócić za 15-20min... i tak ze 4 godziny zanim nospa, zjedzenie czegoś porządnego i leżenie przeszło. Teraz już tylko od czasu do czasu takie zakwasowe bóle bym powiedziała.
Sama nie wiem co to było i skąd się wzięło, troszkę zaniepokojona jestem, miała któraś aż taką reakcję?

reklama
Wywolalam chyba ***** burze z niczego na forum dla kobiet w ciazy na fb odnosnie szczepien . Jakie jest wasze zdanie bedziecie muchy szczelic czy nie ? Ja caly czas bylam nastawiona ze tak bede szczepila a teraz juz sama niewiem

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry