reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja pewnie po urlopie wystartuję z pozostałymi zakupami [emoji6] (w połowie września). Ale się trochę załamałam, bo miałam już odłożoną kasę na te zakupy i psychicznie czułam się lepiej z zapasem gotówki, a zeszło tygodniowy remont pochłonął 3x więcej niż zakładaliśmy i trochę nam przewiało konto..

My musimy przymierzyć fotelik sąsiadów do naszego auta [emoji6]. W zestawie do ich wózka jest fotelik maxi cosi (chyyyyba cabrio-fix, muszę dokładnie dopytać [emoji6]). A że chcieliśmy odkupić od nich wózek to jeśli fotelik będzie pasował to weźmiemy komplet (tak trochę w ramach oszczędności z powodu remontu chyba trzeba będzie się przekonać do tej opcji..). Zakupiony we wrześniu 2016 więc jeszcze na gwarancji plus mamy pewność, że fotelik jest bezwypadkowy i właściwie używany [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja odziwo ostatnio mam poprawę nastroju. Dzisiaj przyszło zalando, w jednej kiecce wyglądam jak wieloryb, więc odesle za to reszta faaaajna ;-)
Ostatnio w końcu poduszkę dla ciężarówek kupiłam, może dzięki niej się w miarę wysypiam, to i nastrój lepszy

T. Dzisiaj w Białymstoku w delegacji, ja już po spacerze i placu zabaw, odkurzone podłoga wymyta , kuchnia czysciutka. Więc teraz relaks A zaraz obiad

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie robię obiad a potem myślę,że się drzemne :p Prasowanie poczeka do wieczora pewnie ;)Ja wczoraj złapałam doła jak próbowałam się zmieścić w jakąś najzwyklejszą bluzkę i okazało się,że większość jest za mała...a ja myślałam,że wytrzymają do końca ciąży.Nie wiem w co ja się będę ubierać w listopadzie.Chyba rzadko wyjdę z domu :DNo chyba,że już urodzę ;) Teraz poszukuje w ciucholandach jakiejś kurtki dla siebie bo pewnie będzie coraz zimniej już.

Hey dziewczyny :)
dziś znalazłam w necie wyprawkę do szpitala :)
Link do: Wyprawka do szpitala. Jak się spakować idąc się „rozpakować”?
moze sie komuś przyda :)

Wszystkim wizytującym zycze cudasnego dnia
ja dzis juz dentyste zaliczylam a popoludniu mam wizyte kontrona u swojego lekarza prowadzacego, ciesze sie bo nie bylam u niego od 13lipca wiec kawalek czasu juz minelo
Reszcie dziewczyn zycze miłego dnia

Ojeny tak patrzę na te pyszne Wasze wypieki i chyba w końcu pora żebym ja coś upiekła. Może na weekend

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jednak sie podniosłam i uprasowałam cala komode ubranek

p19uflw1nv024jhl.png
1503322768-aaaaaa.jpeg
ja wracam z media markt. Mialam karte upominkowa na 50 € i kupilam sobie nowa klawiaturę z myszka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja dołączam do smutasów wszystko dziś nietak tak mi źle smutno leże caly dzień praktycznie nawet deser zrobiłam i też nie pomogło.

reklama
Aj zazdroszcze Ci, że jestes juz na etapie paneli. My myslimy dopiero o kupieniu jakiegos planu rozbudowy. A i tak fundusze jeszcze nie uzbierane. Po powrocie mojego Tomka zmieniamy tylko ogrodzenue, wiec cieszy mnie i to. Zawsze jakis krok na przód [emoji4]

Dziewczyny, czy Wy tez już boleśnie odczuwacie kopniaczki i rozpychania? Sara nieraz daje mi tak w żebra, że aż się boję, że gdy podrośnie to będę chodzić z popękanymi. A Tobinek znowu maltretuje mi pęcherz i jajniki.
Kurde zastanawia mnie skąd wiesz które dziecko co robi?:)

Do góry