reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie wiem co Ci powiedzieć, ja nie czuję się u rodziców jak intruz, ale od czasu wyprowadzki nie jestem tam "u siebie" nie pójdę np. sama do lodówki bo czuję, że nie powinnam.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nawet nie wyprowadzilam stad jeszcze bo maz wiecej jezdzi w trasy niz jest w domu wiec wiecej czasu tu jestem . Ale teraz to niewiem jak mam sie zachowac bo czuje sie bardzo nieswojo i widze jak mnie odzucaja jak bym obca byla .. lepiej sie juz u tesciowej czulam tam bedziemy mieszkac . A przyjechalam tu ze wzgledu na to ze ktos cały czas jest w domu a tam nikogo teraz nie bedzie i nie chcialam sama siedzieć bo pratycznie nikogo ze sasiadow nie znam . I nie mial by mi kto pomoc w razie w

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem co Ci powiedzieć, ja nie czuję się u rodziców jak intruz, ale od czasu wyprowadzki nie jestem tam "u siebie" nie pójdę np. sama do lodówki bo czuję, że nie powinnam.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja nawet u siostry nie mam problemu z chodzeniem do lodówki [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Dziewczyny niewiem co mam myslec o tym .. Maz wyjechal w trase wiec przyjechalam do mamy mojej .. ale zauwazylam ze jestem tu traktowana jak bym im przeszkadzala .. rano jak pojde do salonu jak oglada siostra z mama tv to od siostry slysze slowa po cos tu przylazla ..mama tez mnie traktuje tak inaczej niz zawsze .. zle sis czuje z tym bardzo

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak Ty je traktujesz ???

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :)))))!!!
Gier wow !! Piękna waga !!

Cześć dziewczyny. Dziękuję za miłe słowa. Czytam Was na bieżąco. M@gda współczuję Ci bardzo z powodu Taty. Wiem co czujesz. Jedyne co mogę napisać, to że już nie cierpi. Niestety to było nieuniknione. A Ty masz jeszcze trochę czasu do porodu by się uspokoić po tej bolesnej staracie.
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków. Moja Iga na szczęście szaleje w brzuszku na całe szczęście, bo niestety miałam trochę stresów ostatnio.
Dzisiaj jestem już trochę spokojniejsza. Jednak siła jest w rodzinie, w małżeństwie. Ludzie w takich chwilach bardzo się wspierają i uczucia są spotengowane, bo codzienne problemy przestają mieć znaczenie. Pogrzeb Babci jest w środę, jest też pożegnanie, ale ja na pożegnanie nie wejde. Mąż chce iść, ja poczekam na Niego. Na mszę i pogrzeb oczywiście idę. Nie wierzę w zabobony i nie wyobrażam sobie bym mogła nie pożegnać Babci. Wiem, że czuwa nad nami i nic złego nas nie spotka. Tym bardziej, że tak bardzo czekała na Ige.. To mnie bardzo smuci..

reklama
Do góry