reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Może głupie pytanie ale nigdy nie robiłam bloku. Jak robisz biały? [emoji28]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Dzięki Dziewczyny za informacje :) No nic, poczekam grzecznie do czwartku i wszystko będzie jasne :)

@CarlaR wiesz może czy ta promocja była tylko stacjonarnie u Ciebie czy w całej Polsce? Chyba podjadę jutro i sprawdzę :) Tyle że nie wiem ile mi jeszcze cycki urosną, hihihi :)

Hej dziewczyny. Gratuluje dobrych wieści.
U nas nie tyle gorąco co duszno strasznie. Nareszcie weekend,ten tydzień szkoły strasznie mnie wykończył. Dziś po szkole mąż zabrał nas na pizzę :p gotowanie z głowy,nie byłoby i tak siły,czuje się jak mały słonik :-) :) teraz padłam na łóżko i leżę a moje dziewczyny się wiercą i wypinają aż mi chyba brzuch pęknie zaraz :eek:
Miłego popołudnia

reklama
Ja byłam na tej wizycie i szyjką trzyma dalej dluuuga na 4 cm a wszelakie bóle to sprawka panny Poli która dalej jest pośladkowo i maltretuje mój pęcherz i szyję stopami. 8.08 ważyła 421 a dzisiaj ponad 600 [emoji33] odstawiła mi acard za to mam brać na stałe 150% dziennego zapotrzebowania magnezu i no spe. Skierowanie na krzywą cukrową dostałam więc w przyszłym tygodniu czeka mnie ta przyjemność.
@CarlaR potwierdzam z tym detektorem ja go już prawie nie używam, ale jak Pola leniwa jakaś bardzo to zawsze mogę się uspokoić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry