reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja byłam na tej wizycie i szyjką trzyma dalej dluuuga na 4 cm a wszelakie bóle to sprawka panny Poli która dalej jest pośladkowo i maltretuje mój pęcherz i szyję stopami. 8.08 ważyła 421 a dzisiaj ponad 600 [emoji33] odstawiła mi acard za to mam brać na stałe 150% dziennego zapotrzebowania magnezu i no spe. Skierowanie na krzywą cukrową dostałam więc w przyszłym tygodniu czeka mnie ta przyjemność.
@CarlaR potwierdzam z tym detektorem ja go już prawie nie używam, ale jak Pola leniwa jakaś bardzo to zawsze mogę się uspokoić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
no pięknie Pola rośnie :) !

no pięknie Pola rośnie :) !
Patrząc w ten sposób to ja chyba wolę żeby się nie obróciła i mieć CC [emoji23] niech ją wyjmą jak mam.potem 5 kg wypchnąć [emoji6] ja mam 23+1 i według ważenia na wizycie dalej -1 kg. Może nie przytyje więcej niż 5.

Ostatnia edycja:
gie_er super, że Pola tak rośnie [emoji3]

Ja jutro mam połówkowe, już zaczynam się stresować. Ignas cały czas się wierci więc trochę mnie to uspokaja. Dobrze, że wizyta o 9:00 [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

mozesz mi powiedziec jaki miałaś np dzisiaj wynik na czczo i po 1 h po śniadaniu i 1 h po obiedzie ?
Np.wczoraj cały dzień pomiarów
Na czczo: 95 (norma 70-90)
Po śniadaniu: 104 (norma 70-140)
Po obiedzie: 99 jw
Po kolacji: 104 jw

Dziś: 86/ 123/ 109
Ja byłam na tej wizycie i szyjką trzyma dalej dluuuga na 4 cm a wszelakie bóle to sprawka panny Poli która dalej jest pośladkowo i maltretuje mój pęcherz i szyję stopami. 8.08 ważyła 421 a dzisiaj ponad 600 [emoji33] odstawiła mi acard za to mam brać na stałe 150% dziennego zapotrzebowania magnezu i no spe. Skierowanie na krzywą cukrową dostałam więc w przyszłym tygodniu czeka mnie ta przyjemność.
@CarlaR potwierdzam z tym detektorem ja go już prawie nie używam, ale jak Pola leniwa jakaś bardzo to zawsze mogę się uspokoić.

Tralalala ale super wieści :) go Pola!!! :*

Angela! Gratuluję dobrych wieści. Skoro twój lekarz zostaje ordynatorem w szpitalu obok to ja bym się nie zastanawiała nad wyborem placówki. Mając swojego lekarza będziesz mieć dobrą opiekę.

Ja byłam dzisiaj w szpitalu gdzie mam rodzić. Szpital robi dobre wrażenie. Kartę mam założoną. Dostałam skierowanie na krzywą cukrzycową, morfologię i mocz do zrobienia w ostatnim tygodniu sierpnia. Dzisiaj lekarz pobrał mi jeszcze wymaz na posiew.

Wizyta u dentysty nie doszła do skutku , bo uwaga na nfz przyjmuja tylko dzieci . Szkoda że żadnej informacji na stronie nie było. Jeszcze mi panienka chciała wmówić że wczoraj ktoś do mnie dzwonił w tej sprawie. Jest jeden problem bo wizytę zamawiałam przez internet po 22. Wrrr.
Znalazłam już inna poradnie stomatologiczna. Jutro jade się umówić korzystając z przysługujących nam przywilejów.

Dziewczyny niewiem co mam myslec o tym .. Maz wyjechal w trase wiec przyjechalam do mamy mojej .. ale zauwazylam ze jestem tu traktowana jak bym im przeszkadzala .. rano jak pojde do salonu jak oglada siostra z mama tv to od siostry slysze slowa po cos tu przylazla ..mama tez mnie traktuje tak inaczej niz zawsze .. zle sis czuje z tym bardzo

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny niewiem co mam myslec o tym .. Maz wyjechal w trase wiec przyjechalam do mamy mojej .. ale zauwazylam ze jestem tu traktowana jak bym im przeszkadzala .. rano jak pojde do salonu jak oglada siostra z mama tv to od siostry slysze slowa po cos tu przylazla ..mama tez mnie traktuje tak inaczej niz zawsze .. zle sis czuje z tym bardzo

Nie wiem co Ci powiedzieć, ja nie czuję się u rodziców jak intruz, ale od czasu wyprowadzki nie jestem tam "u siebie" nie pójdę np. sama do lodówki bo czuję, że nie powinnam.

reklama

Porozmawiaj z nimi. W ciąży lubimy wszystko wyolbrzymiać. Mam nadzieje, że to tylko twoje odczucia.

Do góry