pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mozesz mi powiedziec jaki miałaś np dzisiaj wynik na czczo i po 1 h po śniadaniu i 1 h po obiedzie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozesz mi powiedziec jaki miałaś np dzisiaj wynik na czczo i po 1 h po śniadaniu i 1 h po obiedzie ?
no pięknie Pola rośnie !Ja byłam na tej wizycie i szyjką trzyma dalej dluuuga na 4 cm a wszelakie bóle to sprawka panny Poli która dalej jest pośladkowo i maltretuje mój pęcherz i szyję stopami. 8.08 ważyła 421 a dzisiaj ponad 600 [emoji33] odstawiła mi acard za to mam brać na stałe 150% dziennego zapotrzebowania magnezu i no spe. Skierowanie na krzywą cukrową dostałam więc w przyszłym tygodniu czeka mnie ta przyjemność.
@CarlaR potwierdzam z tym detektorem ja go już prawie nie używam, ale jak Pola leniwa jakaś bardzo to zawsze mogę się uspokoić.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrząc w ten sposób to ja chyba wolę żeby się nie obróciła i mieć CC [emoji23] niech ją wyjmą jak mam.potem 5 kg wypchnąć [emoji6] ja mam 23+1 i według ważenia na wizycie dalej -1 kg. Może nie przytyje więcej niż 5.no pięknie Pola rośnie !
hahaa też tak myślęPatrząc w ten sposób to ja chyba wolę żeby się nie obróciła i mieć CC [emoji23] niech ją wyjmą jak mam.potem 5 kg wypchnąć [emoji6] ja mam 23+1 i według ważenia na wizycie dalej -1 kg. Może nie przytyje więcej niż 5.
Np.wczoraj cały dzień pomiarówmozesz mi powiedziec jaki miałaś np dzisiaj wynik na czczo i po 1 h po śniadaniu i 1 h po obiedzie ?
Tralalala ale super wieści go Pola!!! :*Ja byłam na tej wizycie i szyjką trzyma dalej dluuuga na 4 cm a wszelakie bóle to sprawka panny Poli która dalej jest pośladkowo i maltretuje mój pęcherz i szyję stopami. 8.08 ważyła 421 a dzisiaj ponad 600 [emoji33] odstawiła mi acard za to mam brać na stałe 150% dziennego zapotrzebowania magnezu i no spe. Skierowanie na krzywą cukrową dostałam więc w przyszłym tygodniu czeka mnie ta przyjemność.
@CarlaR potwierdzam z tym detektorem ja go już prawie nie używam, ale jak Pola leniwa jakaś bardzo to zawsze mogę się uspokoić.
Nie wiem co Ci powiedzieć, ja nie czuję się u rodziców jak intruz, ale od czasu wyprowadzki nie jestem tam "u siebie" nie pójdę np. sama do lodówki bo czuję, że nie powinnam.Dziewczyny niewiem co mam myslec o tym .. Maz wyjechal w trase wiec przyjechalam do mamy mojej .. ale zauwazylam ze jestem tu traktowana jak bym im przeszkadzala .. rano jak pojde do salonu jak oglada siostra z mama tv to od siostry slysze slowa po cos tu przylazla ..mama tez mnie traktuje tak inaczej niz zawsze .. zle sis czuje z tym bardzo
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny niewiem co mam myslec o tym .. Maz wyjechal w trase wiec przyjechalam do mamy mojej .. ale zauwazylam ze jestem tu traktowana jak bym im przeszkadzala .. rano jak pojde do salonu jak oglada siostra z mama tv to od siostry slysze slowa po cos tu przylazla ..mama tez mnie traktuje tak inaczej niz zawsze .. zle sis czuje z tym bardzo
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom