blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Nie ma to jak obudzić się głodna o 1 w nocy... idę po kanapkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziel sie lista@Mikado93 To miałaś dzień pełen szczęśliwych wrażeń Duży chłopak już
Ja dzisiaj zrobiłam porządek z ubrankami.Rozpisałam co mam i ile tego mam i teraz mogę kupować co mi brakuje.Lista z wyprawką już zrobiona i zostało czekać na większe zakupy jak mój mąż stwierdzi,że już blisko
Dasz radę, nie ma innego wyjścia. A cukrzyca wraz z ciążą powinna ustąpić.wcześniej a to sobie jakiś sok wypiłam a to coś gazowanego ...Albo skubłam w nocy jakiś słodycz . A teraz ... poszłam do kuchni napiłam się czystej wody lekko gaz i czuje jak mnie ssie od środka :/ kłade się spać bo zwariuje .
Godzina 5:00 pozdrawiam z wanny. Tak mnie jebitnie w pochwie kłuło i wydawało się, że już zaraz muszę sikać jak leżałam, że poszłam do wanny może minie:-\:-\:-\
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Brzmi na małą dawkę. Trzeba być dobrej myśli , chociaż ten okres ciąży to najgorszyDziewczyny ja jestem zdruzgotana od rana. Otworzyłam oczy a tu wiadomość od koleżanki (7 tydzien) że miała plamienie i była o 5:00 w szpitalu. Pęcherzyk ciążowy jej sie obniżył. Za tydzień do kontroli, żeby zobaczyć co dalej. dostała duphaston. Myślicie, ze wystarczy ? 2x1