reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Marcin Skutil będę do niego do Skoczowa jeździć [emoji23] ale jak byłam w szpitalu to podbił moje serce taki spokojny, delikatny, po badaniu podaje rękę żeby pomóc zejść z fotela, jak prosiłam, żeby mnie nadprogramowo zbadał to bez problemu, później jak chciałam wyjść to ze mną rozmawiał i powtarzał że gdyby się coś działo to zawsze mogę wrócić. A dodatkowo doktorat robił coś z otyłością ciężarnych więc dla mnie jak znalazł [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dobry lekarz to podstawa ! A jak jest uprzejmy i kochany dla swoich pacjentek to już całkiem :)))

Cześć dziewczyny. Długo mnie nie było, bo zaczęłam dwu tygodniowy urlop i wyjechaliśmy do Wilna. Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Ostatnio dużo urosłam :D jestem jak bomba :D taka wydęta. Emilka będzie pulpetem hah. Pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieję, że u was wszystko dobrze :)

ja wlasnie te kupuje
Ja też będę je teraz też stosować rewelacja jak dla mnie i nie są takie drogie sama nawet je używałam tzn krem

Jutro to ja mam taki dzień że szkoda mówić dzieciaki mamie odaję a ja po woli nad pakuje aby nie wszystko na sobotę mam tylko nadzieje ze wszystko kupiłam.

Aaaa mama dzwoniła do mnie ze 6 body w TESCO jest za 40 ze ta i chwalił sobie bawełnę że dobrej jakości jutro po nie podejdę jak będę miała czas bo fryzjerka ma być u mnie na 18

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, w końcu się udało wejść na forum więc nadrabiam. :) Dzień pełen wrażeń miałam i teraz mnie głowa coraz mocniej boli.
W dziekanacie poszło z lekkim zgrzytem bo pani humoru nie miała ale się udało. Z mieszkaniem poszło nawet lepiej niż myśleliśmy i już wszystko prawie ogarnięte i pod koniec sierpnia umawiamy się na przekazanie kluczy z czego się bardzo cieszę, aż mi S tą radość wypominał kilka razy. :D
A teraz największa radość. :D
Na połówkowych wszystko dobrze, kręgosłup pani dr bardzo dokładnie przejrzała (ze względu na moją wrodzoną wadę) i jak na razie nic nie widać by miało coś się dziać ale mam jeszcze sprawdzić po urodzeniu dla pewności. Mały dziś jak nigdy większość usg współpracował, aż go pani gin pochwaliła. :) Pod koniec zaczął się coś odwracać ale stwierdziła że jak wtedy współpracował i szybko poszło, to teraz poczekamy sobie na niego i wtedy jak zaczarowany poszedł dalej na współpracę. Serducho też ślicznie pokazywał bo chyba spał podczas jego badania, 146 ud/min. ;) Ogólnie duży maluch mi rośnie bo już 640g, czyli od zeszłej środy +120g wyszło.
Piotr.jpg

Załączniki

• Piotr.jpg
    Piotr.jpg
    109,6 KB · Wyświetleń: 1 120
Hej, w końcu się udało wejść na forum więc nadrabiam. :) Dzień pełen wrażeń miałam i teraz mnie głowa coraz mocniej boli.
W dziekanacie poszło z lekkim zgrzytem bo pani humoru nie miała ale się udało. Z mieszkaniem poszło nawet lepiej niż myśleliśmy i już wszystko prawie ogarnięte i pod koniec sierpnia umawiamy się na przekazanie kluczy z czego się bardzo cieszę, aż mi S tą radość wypominał kilka razy. :D
A teraz największa radość. :D
Na połówkowych wszystko dobrze, kręgosłup pani dr bardzo dokładnie przejrzała (ze względu na moją wrodzoną wadę) i jak na razie nic nie widać by miało coś się dziać ale mam jeszcze sprawdzić po urodzeniu dla pewności. Mały dziś jak nigdy większość usg współpracował, aż go pani gin pochwaliła. :) Pod koniec zaczął się coś odwracać ale stwierdziła że jak wtedy współpracował i szybko poszło, to teraz poczekamy sobie na niego i wtedy jak zaczarowany poszedł dalej na współpracę. Serducho też ślicznie pokazywał bo chyba spał podczas jego badania, 146 ud/min. ;) Ogólnie duży maluch mi rośnie bo już 640g, czyli od zeszłej środy +120g wyszło.
Zobacz załącznik 818270
Wooow. Duży chłopaczek. Gratuluje.

Gratuluje udanych wizyt. Ja dzis o malo nie zemdlalam w sklepie zrobilam poruszenie wogole to mi dzia slabo caly dzien przez ta duchote niemilosierna. Przyznalam sie mezowi i mam szlaban na wyjscia samej dopoki mi sie nie poprawi..

Witam kochane gratuluje wam wszystkim upragnionej ciazy :)
Ja walcze dalej :) powoli zbieram sie do 4 procedury in vitro 3 niestety nieudane :(
Potrzebuj Menopuru moze ktoras z was podiada w lodowce niepotrzebne niewykorzystane opakowanie - chetnie odkupie :)
Prosze o info na priv

Gratuluje udanych wizyt. Ja dzis o malo nie zemdlalam w sklepie zrobilam poruszenie wogole to mi dzia slabo caly dzien przez ta duchote niemilosierna. Przyznalam sie mezowi i mam szlaban na wyjscia samej dopoki mi sie nie poprawi..
Ooo no to witam w klubie ;) Wiesz, mąż ma rację w tej kwestii. Ja sama się ostatnio wystraszyłam. Bez Ł już nigdzie się nie ruszam. Jeszcze przez przyadek upadniemy na nasze dzieciorki i będzie tragedia... Także byle do końca upałów i będziemy bezpieczne :)

reklama
@Mikado93 To miałaś dzień pełen szczęśliwych wrażeń ;)Duży chłopak już ;)

Ja dzisiaj zrobiłam porządek z ubrankami.Rozpisałam co mam i ile tego mam i teraz mogę kupować co mi brakuje.Lista z wyprawką już zrobiona i zostało czekać na większe zakupy jak mój mąż stwierdzi,że już blisko :D:D

Do góry