gie_er
Fanka BB :)
I co Ci lekarka powiedziała?ja wlasnie te kupuje
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co Ci lekarka powiedziała?ja wlasnie te kupuje
Masz możliwość jakoś szybko ogarnięcia tego diabetologa?Ja już po wizycie . Milenka waży 620 gram. i wszystko jest ok.
Ja mam cukrzyce ciążową i mam skierowanie do diabetologa
mam pilne skierowanie do wojewódzkiego .Jutro mam zadzwonić i się umówićMasz możliwość jakoś szybko ogarnięcia tego diabetologa?
No to mam nadzieję, że raz dwa Cię przyjmą [emoji4] ja w poniedziałek będę dzwonić się umawiać do nowego lekarza prowadzącego też z Wojewódzkiego.mam pilne skierowanie do wojewódzkiego .Jutro mam zadzwonić i się umówić
Oj współczuję, mam nadzieję że szybko trafisz do dobrego diabetologa, a to się okazało po badaniu z glukozą?Ja już po wizycie . Milenka waży 620 gram. i wszystko jest ok.
Ja mam cukrzyce ciążową i mam skierowanie do diabetologa
jak sie nazywa ? mogłas isc do tej co ja bardzo jest fajnaNo to mam nadzieję, że raz dwa Cię przyjmą [emoji4] ja w poniedziałek będę dzwonić się umawiać do nowego lekarza prowadzącego też z Wojewódzkiego.
takOj współczuję, mam nadzieję że szybko trafisz do dobrego diabetologa, a to się okazało po badaniu z glukozą?
Marcin Skutil będę do niego do Skoczowa jeździć [emoji23] ale jak byłam w szpitalu to podbił moje serce taki spokojny, delikatny, po badaniu podaje rękę żeby pomóc zejść z fotela, jak prosiłam, żeby mnie nadprogramowo zbadał to bez problemu, później jak chciałam wyjść to ze mną rozmawiał i powtarzał że gdyby się coś działo to zawsze mogę wrócić. A dodatkowo doktorat robił coś z otyłością ciężarnych więc dla mnie jak znalazł [emoji23]jak sie nazywa ? mogłas isc do tej co ja bardzo jest fajna
cos mi mówi to nazwisko nie wiem czy mnie kiedys nie badał czasemMarcin Skutil będę do niego do Skoczowa jeździć [emoji23] ale jak byłam w szpitalu to podbił moje serce taki spokojny, delikatny, po badaniu podaje rękę żeby pomóc zejść z fotela, jak prosiłam, żeby mnie nadprogramowo zbadał to bez problemu, później jak chciałam wyjść to ze mną rozmawiał i powtarzał że gdyby się coś działo to zawsze mogę wrócić. A dodatkowo doktorat robił coś z otyłością ciężarnych więc dla mnie jak znalazł [emoji23]