reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny gratuluję udanych wizyt [emoji3]

Piękne te śpiworki nawet nie wiedziałam że jest coś takiego! Chyba też kupię, ja jeszcze póki co nic nie kupiłam i nic nie dostałam dla dziecka, chyba już jestem ostatnia?... [emoji6]

@reniuszek krótka ta szyjka ale wierzę że będzie dobrze piękny masz brzuszek [emoji4]

Co do wielkości dzieci to ogólnie ludzie są coraz więksi i wyżsi więc dzieci też się większe rodzą [emoji4]

reklama
Dziewczyny zaczęłam robić listę z wyprawką i zastanawiam się jakich kosmetyków dla dzieci będziecie używać.Np.co do kąpieli,czym smarować po kąpieli i co jeszcze jest potrzebne z takich rzeczy.To moja pierwsza dzidzia i nie wiem co będzie mi potrzebne.

Ja się też właśnie zastanawiam jakie kosmetyki kupić dla maluszka a to moje trzecie ale już miałam kłopot przy drugim z kosmetykami bo Adrianowi nie pasowały te co przy starszym stosowałam i dlatego na pewno kosmetyki na początku będę kupować w Aptece

Ja kupuje ekologiczne kosmetyki. Apteczne zostawiam na wypadek problemów skórnych

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

oillan-baby-kosmetyki-dla-dzieci-GALLERY_MAI2-31905.jpg
Ja te stosowałam przy Adrianie a miał kłopoty ze skórą i alergolog mi je polecił

Na stronie "Sroka o" bardzo dużo pozytywnych opinii jest na temat produktów z Rossmanna Babybream. Sama kupiłam teraz po jej analizie ich krem na brzuch :)

Można tam podglądać produkty do pielęgnacji niemowląt.

reklama
Do góry