reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :) ale się stęskniłam za Wami prawie miesiąc mnie nie było w domu i pierwszy raz w życiu strasznie chciało mi się do niego wracać.
Co tam u Was? coś się pozmieniało ?
miłego dnia Wszystkim życzę

reklama
Hej dziewczyny
U mnie już lepiej uff, dzieciaki moje wczoraj w kacu więzły się za porządek swojego pokoju ale już było tak późno że odłożyliśmy to na dziś resztę.
Zaraz uciekam na małe zakupy musze do apteki wstąpić po jakieś maści po ukąszeniu dla dzieciaków i opatrunki wolem być ubezpieczona na każdy wypadek niż potem chodzić i szukać aptek tam jutro część rzeczy już spakuje dziś jeszcze pranie.
A moje dziecko cos ostatnio leniwe jest i mało co się rusza a wizyta za 2 tyg. musze powtórzyć jeszcze raz cukier

reniuszek - będzie dobrze

Cześć Wam :) ja miałam wczoraj wizytę kontrolną. Maluszek zdrowy, waży 700g, widać było na usg że mu się przytylo:) Buźka taka zaokraglona już jest bardziej. Szyjka fajnie bo 4,5 cm ale na następnej wizycie mam juz dostać skierowanie do szpitala na te zastrzyki sterydowe. Leci ten czas szybko. Już sierpień, oby do tego grudnia jak najszybciej bo osiwieje znie tego stresu. Mały jest bardzo aktywny, myślę sobie że chce mi ułatwić to stresujące oczekiwanie dając o sobie ciagle znać:) A, na następną wizytę mam przyjść z wynikami glukozy, lekarz mi wyjaśnił jak to będzie wyglądało ale nie mam żadnego skierowania ani nic... tak powinno być? Już nie pamietam kurcze jak miałam w poprzednich ciążach:/ Pozdrawiam Was gorąco :)

Ja skierowania też nie miałam ;) poszlam do luxmedu i zrobilam po prostu

p19uflw1nv024jhl.png
A glukoze musiałas przynieść ze sobą prawda? Bo to akurat pamietam ze w poprzednich ciążąch miałam sobie kupić glukoze i wodę i tam one mi rozbeltaly ta mieszanke. Wypilam, a pozniej 2x, co godz pobranie krwi bylo

Gratulacje udanych wczorajszych wizyt i powodzenia na dzisiejszych !! ;*

@Maglik cudne zdjęcie, super ze wszytko ok ;)

@reniuszek będzie dobrze.! ja tak miałam w drugiej ciąży, chciała wyjść już w 25 tyg potem coś koło 30, a wyszła w 43 tyg ;)

Ile placilyscie za badanie glukozy? Mnie to czeka 20go czyli za kilka dni. Ale będzie rzygansko ;) wezmę cytryne mam nadzieję że jakoś pójdzie. Z żadną ciąża nie miałam problemu więc tym razem też
Mam nadzieję. ;)
[emoji33]

......:::::::::22t. i 2d::::::::.........
ja płaciłam 44 zł ale z moczem i z morfologią .

Cześć dziewczyny, ja wczoraj w emocjach po usg zamówiłam dla Synka spiworek Lamillou ten

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Śliczny sama się nad nim zastanawiałam ale przeczytałam, że jakoś na jesień ma być nową kolekcja i stwierdziłam, że poczekam. A jak pokazali jakie wzory będą to już na Pewno muszę czekać [emoji3]
1502361155-aaaaaa.png
1502361170-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png

Śliczny sama się nad nim zastanawiałam ale przeczytałam, że jakoś na jesień ma być nową kolekcja i stwierdziłam, że poczekam. A jak pokazali jakie wzory będą to już na Pewno muszę czekać [emoji3]
1502361155-aaaaaa.png
1502361170-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Też niestety te wzory Widziałam :-) więc cierpliwie czekam

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@reniuszek ja leżę odłogiem już kolejny miesiąc i na netflixie lecę seriale pokolei xD Hihihi. Czasem jakąś książkę na głos Małemu poczytam. Jakbym miała cierpliwość i umiejętności to bym chyba dziergać zaczęła ^^ Ale ja jestem w tym totalnie beznadziejna ;) Kurcze mega krótka ta Twoja szyjka :( Żeby paciorkowiec odpuścił i powinno być już spokojnie :* U mnie boczne też dalej widoczne xD Śmiesznie to wygląda :D Ale puszczają. Z każdą ciężką nocą brzuch jest co raz większy. ;)

@CarlaR gratuluję dużego dzieciąka [emoji7]

Z ciekawości weszłam na wagę. W 4 dni prawie 1kg mi wskoczył! I to na chudej diecie... Przeraża mnie to trochę. Chciałabym już na badania żeby sprawdzić czy wszystko okay. Jakoś tak falowo przybieram :/ I cały czas górne ciśnienie mam na 100... U mnie to za mało. Zaczęłam więcej pić, bo przy odwodnieniu tak się zdarza. No nic, zobaczymy z czasem czy pomoże.

Zazdroszczę Wam tych targów. U nas nic nie ma :/ A do Wawy bym nie dojechała :(

reklama
Do góry